0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
3 gündür gribim  bugün bebegimede bulaştı maalesef ne kadar dikkat etsemde kucağımda inmiyor 11 aylik ve durmadan hapsiriyor burun akıntısı Cook fazla gecede tıkanıyor sprey falan sıkıyorum ama pek işe yaramıyor iyileşmesi için ne yapabilirim  

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence doktora gitmek büyük olsa bitki çayları vitamin ile halledebilir en iyisini doktor bilir geçmiş olsun 
tarafından
Doktorlarda surekli kan falan alıyorlar perişan oluyor hastanelerde ateşi çıkmadığı için götürmedim ama  çıkarsa gotururum
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Pekmezlı ıhlamur içir canım birde soğanı ikiye kes bebegin başının yanına koy burnunu açar ben öyle yapıyorum faydasını gördüm 
tarafından
Soganla gözleri yaşarmazmi
(29 puan) tarafından
Yok canım uykuya daldığı zaman koy birazda karanfil batır rahatlatır ben öyle yapıyorum burnunu açıyor
0 oy
(279 puan) tarafından
Burnunu açmak için serum fizyolojik al birde supurgeye takılan aparat var o burnunda birşey bırakmıyor rahat uyuyor öksürük başlarsa başına soğan kes koy, nane limon yap biraz şeker kat icir birkaç yudum iyi gelir buhar makinası varsa soğuk buhar yap eczaneden ilacını bulabilirsin geçmiş olsun ikinizede canim
tarafından
Teşekkür ederim serum fizyolojik var burnu açılıyor ama bir kaç dk sonra tekrar kapanıyor o yüzden fazla ise yaramıyor çok şükür geceyi atlattık şimdi sabah oldu burnu açık gece kötü oluyor sadece
(279 puan) tarafından
O dediğim süpürgeye takılan aparat harika bişey burnunu çok iyi açıyor al istersen ben doktora sordum bı sakıncası yok burnunu açman çok iyi dedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 523 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bsra1414 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
28 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bbsradrkk (1,655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,573 soru

24,388,031 cevap

349,115 kullanıcı

...