0 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından

Eşimin TLF nunda böyle bir konuşma buldum erkege yada bir iş konuşmasina benzetemedim basbaya bir kadın hesap soruyor gibi gece gece sinirlerim attı napacam bunun kim olduğunu nasıl öğreneceğim numarasını kaydettim ama ne yapmam gerek bir salaklık yapmak istemiyorum 

image

10 Cevaplar

0 oy
(28 puan) tarafından
Direk kocana sor bence . Ve direk aramasını iste bu numarayı senin yanında 
(82 puan) tarafından
Olabilir
(28 puan) tarafından
Canım bir kaç eski postuna denk gelmiştim . Boşanma olayların falan vardı neden tekrardan barıştın ? Yargılamak için sormuyorum yanlış anlama sakın ama bir defa yapan mutlaka 2.yide yapar yapmasa bile senin içine dert olur acaba dersin . Sadece merakım dan soruyorum kusura bakma
(82 puan) tarafından
Bende bilmiyorum boşanma olayı beni korkuttu gibi yaşadığım duygu anlayamıyordum ikinci gebelikte üstüne gelince iyice karışık duygulara girdim barıştım ama bu güvendiğim anlamına gelmiyor düzeldi sandım yuvasının evinin benim kıymetimi anladığını artık diye düşündüm sürekli kontrol altında tuttum bugün bunu gördüm işte yine kendimi yıpratiyorum bende
(28 puan) tarafından
Valla canım bence yol yakınken dön sen . Bu adamdan sana hayır gelmez . Kendine ve çocuklarına yazık edersin . O gene kendi bildiğini okur.
(82 puan) tarafından
Öyle oluyor gibi ben tek başıma yeni bir bebeğin yükünü kucaklarken ona ödül gibi özgürlük vermek istemedim :(( benim zorluğuma ortak olsun istedim gerçekten çok zor ya iki bebekle bu hale gelmek
(28 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.
-Reklam-
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Adam olmadığı isminden belli zaten ve aynen degidigin gibi hesap soruyor karşı taraf
(82 puan) tarafından
Delirecem:(
0 oy
(14,145 puan) tarafından
Çok açık zaten konusma..eşinin mi bu yani
(82 puan) tarafından
Evet ekran görüntüsü alınmış sadece bu kadarı var
0 oy
(670 puan) tarafından
Evet ne iş konuşmasına benziyor nede bir erkek bu malesef :/
0 oy
tarafından
Canım beni yanlış anlama da bu adam zaten seni iki kere aldaymış ikisinde de affetmişsin. Bir tanesini daha affedersin. Sadece sana tavsiyem şuç boşanmak gibi bir niyetin yoksa kurcalama adamın telefonunu falan. Anca kendi sinirini bozarsın 
(82 puan) tarafından
Elimde değil pişman oluyor yalvarıyor boşanma için gittim günlerce TLF da dağ gibi adam sürekli ağladı, bende kıymetimi anladı sandım affettim birdaha yapmaz dedim hatasını anları dedim ki bunu kendide dedi bana hatamı anladım dedi. Ama güven bitince işte artık cesaret edemez derken yine birşey yakaladım bende anlamıyorum onunlayken huzurlu değilim ama sanki olacaklar beni korkutuyor gibi boşanmada
tarafından
Dağ gibi adam mı ben böyle birini insan yerine bile koymam. Aglamayla filan insan affeder mi ya
0 oy
(49 puan) tarafından
Kızı bulsan ne olacak ki Kocan hesap soruyor yani aldatmaya meyilli insan her türlü aldatacak sadece kişi ve isimler değişecek kendini yiyip bitirmek yerine açık oyna bu yabana atılacak bir şey değil kendine saygını kaybetme derim 
0 oy
(8,456 puan) tarafından
Sordunmu eşine merak ettim
(82 puan) tarafından
Evet baya olay oldu,
(8,456 puan) tarafından
Noldu peki
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Tarih yaziyormu ona bak önce belki daha önceki aldatmalarindan kalanlardir yada o öyle deyip işin incinden siyrika bilir resim ne zaman kayıt edilmiş tarihine bak
0 oy
(17,485 puan) tarafından
Sanirim bu iphone telefonun ekran görüntüsü gibi. Eşinin telefon markası ne. Ve esin olsa neden boyle bir konuşmanın ekran görüntüsünü alsın. Baska biri alip eşine atmis olmasın 
(8,456 puan) tarafından
Evet iPhone bende farkettim
0 oy
(450 puan) tarafından
Numaradan isim bulma uygulamasından ismini bulabilirsin istersen numarayı özelden yaz ben bakıvereyim 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,593 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,186 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 571 göst.
+2 oy
14 cevap 437 göst.

413,156 soru

12,438,837 cevap

45,910 kullanıcı

Kategoriler

...