0 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,237 puan) tarafından
Yani devleti kötülemek istemiyorum ama  her devlet hastanesine gittiğimde önümüzde en az 300-400 kişi var 3-4 saatten önce çıkmamız imkansız gidiyoruz doktor doğru düzgün yüzümüze bile bakmıyor ilaç yazıp gönderiyor!

Zaten şehrimizde bulunan çocuk hastanesinden artık soğuduk hiçbir şekilde gitmiyorum geçen yaz enfeksiyondan dolayı girdik o hastanede 4 kişilik küçük odalardan dolayı rota virüs kaptık ve  ağır atlattık

Şimdi de depremzede olduğumuz için birkaç gün çadırda kaldık o yüzden kızım da aşırı öksürük ve burun akıntısı oluştu evde şuruplar vardı verdim ama fayda etmedi dün hastaneye gittik eşim dedi özele gidelim diye Ben de bu aralar elimiz sıkışık bir şey olmaz devlete gidelim bir serum  vuralım biraz iyi olur sıra önemli değil beklerim dedim kızın sütünü falan yanıma aldım 2-3 saat beklemeye raziydık yani gittik şansımıza sıra yoktu fazla beklemedik doktor a belirttim ilaç yemiyor verdiğimizde kusuyor diye o da kan verin ve serum yazdı Bir tane  bu sefer hemşireler nasıl ediyoruz damar yolunu bulamıyo bir kere takti serumu taktığını zannetti daha doğrusu serum hepsi üzerime akmış damar yolu çıkmış tekrar çağırdık hemşireyi yine bulamadı 2 saat uğraştı kız elimizde ağladı krize girdi kustu hemşire dedi biraz ara verelim sonra tekrar yine deneyelim dedi kabak benim başıma patladı eşim bana kızdi niye devlete geldik diye kan sonuçlarını falan beklemeden çıktı artık tekrar anladık devlet hastanelerinden hayır gelmeyeceğini Allah kimseyi mecbur etmesin

Bu arada Gaziantep'te yaşıyorum büyükşehir olmasına rağmen!!

Bir tek bizde mi var bu şanssızlık diye merak ediyorum

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamileliğimde iki kere gittim gitmez olsaydım diyorum birinde sapasağlam çocuğumu alacaktı aklına uysaydim birindede beyninde tümör olabilir dedi meğer migrenim varmış ikisindede hastaneden ağlayarak çıktım yemin ederim dahada gitmedim ne kendim ne kızımı götürdüm  
(2,237 puan) tarafından
A demek ki yanlız. değilmişim :(
-Reklam-
0 oy
(2,531 puan) tarafından

Postu okumadım uzun diye :)

Ama soru başlığına cevap vereyim Manisada iki haftada bir şehir hastanesine giderdim hamilelikte sıramız belli olduğu için saatimizde işimizi hallederdik çok memnunduk orada. Dr um çok iyiydi.

Doğum için memlekete geldim Üniversitesi Hastanesi'nde doğumum olacaktı bir gün kontrolde bir kaç ebe kadına çok bağırıyordu ıkınması için aynı hastanede 3 gün ben de sancı çektim ama ebelerim çok çok iyiydi sırtıma masaj bile yaptılar annemi sürekli yanıma doğumhaneye aldılar. 

Yani demek o ki insansa eğer her yerde insandır size bakan eve hemşire dr. 

(2,237 puan) tarafından
Ben de dogumun d evlet hastanesinde yaptım aniden suyum gelince yani etraf lavabolar berbat haldeydi diyorum ya Allah kimseyi mecbur etmesin
0 oy
(28 puan) tarafından
Ben çok memnunum küçük yerde yaşıyorum ama doğru düzgün doktor yok ama gittiğim de de gayet güzel ilgileniyorlar . Her devlet hastanesi bir değildir . Daha doğrusu hastane değil doktorlar bir değildir . Devlet hastanelerini değil de doktorlara suç bulmanız gerekiyor canım . Çünkü çok iyi doktorlar da var 
(2,237 puan) tarafından
İşte biraz da şans meselesi bizi hiç o iyi doktorlar denk gelmedi
(28 puan) tarafından
İşte malesef kötü doktorlar yüzünden devlet hastaneleri nin adı çıkmış .
0 oy
tarafından
Valla şans işi bacım o ben özel hastanede doğum yaptım 2 gün kaldım benimle çok güzel ilgilendiler serumlar ağrı kesiciler çocuk sarılık olmuş sütüm gelmemiş çocuk doktoru gelmedi ilk defa doğum yapıyorum usul nasıl bilmiyorum annemler aç çocuk mama verelim diyo bende gerekirse doktor verin der diyorum hastaneden çıkacağımız gün sabah 10 da taburcu verildi çocuk doktoru gelecek dediler 12ye kadar bekledik doktor bi geldi 3630 doğmuştu çocuk 3400e düşmüş çok zayıflamış sarılık olmuş enfeksiyon kapmış 40 haftayla uyumlu bu çocuk geç doğmuş susuz kalmış bi sürü şey saydı ki 37+5te doğum yaptım 2 gündür neredeydiniz maden hastanede böyleyse evde nasıl iyi olacak çocuk doktor gozetimi altında değil mi diye kavga ettik ordan çıktık devlet Hastanesi'ne gittik çocuğa baktı yok artık daha neler çocuk biraz iri doğmuş ama geç kalma susuz kalma gibi bişey yok çocuk gayet sağlıklı sarılık değeri de sınırda babanın kan grubunda olduğu için bu kadar sarılık normal günde 2 3. Kez mama ver geçer bebeğin sağlıklı 230 Gr da ödem atmış normal dedi hala da o doktora götürüyorum çok memnunum kadın doğum olarak da geçen gün gittim göç iyi bi doktordu Allah razı olsun özel hastanedeki doktorum gibi ilgilendi güler yüzlü sakinlestirici bi kadındı 
(2,237 puan) tarafından
Aynen işte gerçekten de şans
Allah iyilerle karşılastirsin ne diyiim
tarafından
Tabi tabi ben mesela burda iyileri yazdım aynı hastanede başka doktorlara gittik çocuk için gittiğimiz doktor çocuk 1 aylıktı sarılığı vardı gece emzirmeyi kes dedi yanlış ilaç verdi ben başka bi kadın doğuma gittim öğlen 1e randevum vardı hiç devlete gitmedim ya bilmiyorum öğle arası saatiymis hiç aklıma bile gelmedi 2 ye kadar bekledim orda 5 dk için doktor içerde asistan içerde pideler girip cikiyo ayran getiriyorlar bende dışarda sıram geçti diye bekliyorum yani şans işi tamamen
0 oy
tarafından
Bunun devletle alakası yok hemşirenin beceriksizliği bende geçen eşim hastaydı gittik eşimin kolunu iğneyi taktı ama yani acısını ta ben hissettim kimilerinin eli ağır beceremiyor hatta artık özel doktorları bile böyle rahat takılıyor devlette gibi bilemiyorum iyileri denk gelmesi lazım insan olanları 
(2,237 puan) tarafından
Yani özelde en azından başka hemşire geliyor bunlar inatla bulmaya çalışıyor
tarafından
Hm orasını bilemem
0 oy
tarafından
Bazi deblet hastaneleri gercekten hic iyi degil ben 2 wy once az kalsın dış gebelikten ölüyordum doktor operatör olmadina ragmen anlamadi en iyisi üniversite cok iyi.
(2,237 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(289 puan) tarafından
Bizdehelte kadin doğum için gittim çok kötüydü. İceri 5 kişi alıyorlar.Ayni hastaneye göz doktoru ve ciddiyete gittik çok iyi ilgilendiler.Doktor dan doktora farkediuor.Ben başka bir ilde devlette doğum yaptım ALLAH razı olsun hemşire sezeryande elimi bırakmadı. Her şeyiyle ilgilendiker.
0 oy
tarafından
Bende Gaziantepde yaşıyorum gerçekten parası olan devlete gitmesin o rezilliği yaşamasın 

O yüzden özel hastanede doğum yaptı maddi yönden iyi olmama rağmen 

Tammedde doğum yaptım gerçekten ağrım olduğunda hemen gelip ağrı kesici falan yaptılar 

Sezeryandan sonra lavman yaptilar onu yaptıktan sonra ne ağrı kalıyor ne sancı rahat rahat yürümüştüm lagmandan sonra 

Sezeryan olacaklara tavsiyem mutlaka lavman yapilmalisiniz çünkü ağrıyı söküp alıyor 
0 oy
(362 puan) tarafından
Memnunluk hastaneye göre değil de doktora göre değişir bence. Bebeğim için özele gitmiştim. Ben bir şey sormadan bilgilendirmiyordu. Sonra devlete gittim. Doktor o kadar ilgiliydi ki ben bir şey sormadan her şeyi anlattı. Yardımcı olmaya çalıştı
0 oy
(8,057 puan) tarafından
Ben hamileliğimde ve doğumumda hep devlete gittim gayet memnunundum ama son doğumumda annemlerin yanına gittim orada ki devlet hastanesinden pek memnun kalmadım açıkçası.
0 oy
tarafından
Ankara şehir hastanesinde doğum yaptım ama kontrollerimi özele gittim. Doğumdan çok memnun kaldım çok ilgiydiler ama polikinlikler için aynı seyi diyemem gerçekten çok kalabalık, doğuma yakın 1 kere devlette muayne oldum gerçekten çok bekledik . İkinci çocuğum olursa yine aynı şekil kontrolleri özelde yaptırırım doğuma oraya giderim çünkü gerçekten çok ilgi vardı 
0 oy
tarafından
Bazen doktordan doktora değişiyor canım randevulu gidersem beklemiyorum kimseyi ama acile gidersem çocuk için dediğin gibi saatlerce sıra bekliyoruz He ama özel mi devlet mi elbette özel daha konforlu ama bi dünya para İnan kızlarım 5 aylıktı 2 sene önce ikizler özele gidelim dedik 4000tl para çıktı cebimizden 1 sene toparlanamadık mama bez kullanıyorduk falan şimdi 2 yaşındalar çok çok nadir götürüyorum özele en son 3 ay önce falan götürdüm devlete de çok az götürüyorum şükür ki hastalanmadıkları sürece götürmüyorum 
0 oy
tarafından
Canım ben köyde yaşıyorum ilçedeki hastaneye gidiyoruz ama çok memnunum tamamen şans işi aslinda. Çocuğum doğmadan kadın doğum uzmanı çok iyiydi ben sormadan aklimdakileri yanıtlardı. Geçen ay çocuğum ishal oldu daha 6 aylık, bı hafta hastanede yattık doktor özel doktormus gibi mesai bitmesine rağmen geldi ilgilendi ama maalesef damar yolu konusunda bizde sanssiziz alamıyorlar bebeğim de durmadı cikardi elinde ayaginda artık takacak yer kalmadı doktorumuz artık canını yakmayalım şuan durumu iyi dedi papatyam diye seviyor mesela :)
0 oy
(457 puan) tarafından
Bence şehirden şehire değişiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
17 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 411 göst.
0 oy
6 cevap 298 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Seher_2156 (87 puan) tarafından soruldu

410,990 soru

12,368,421 cevap

42,212 kullanıcı

Kategoriler