0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Oğlum 21 aylık kızlar ama hala konuşmuyor etkisi varmı bilmiyorum ama zaten geç emekle di gec yürüdü 11aylik emekledi 17aylik falan desteksiz yürüdü neyse şimdi hala anne demiyor bana seslendiginde dürtüyor ve agii gibi birşey söylüyo baba dede nene mama biliyor ama eskisi kadar sık kullanmıyo cız cici ayy diyo suya hala hiç bir şey demiyo sadece eliyle işaret ediyor istiyo yani doktor normal diyor ama bilmiyorum çok üzülüyorum sizinde boyle geç konuştu mu babasının baba olduğunu biliyor ama seslenmiyo sürekli arada banyo ya falan girince baba bababa baba diyo öyle işte lütfen rahatlatın beni sıkıntı yok dimi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
27 aylık son 1 aydır bülbül gibi ötüyor kız benimki
(402 puan) tarafından
İki yaşından sonra mi konuştu yani
tarafından
Yani 2 yaşındada anne baba dede ve bir çok kelimeyi diyordu ama son 1 aydır cümle de kuruyor ve kendini çok net ifade ediyor. Her çocuğun gelişimi farklı olur
(402 puan) tarafından
Tabi öyle Allah bağışlasın canım
tarafından
Sağol canım seninkinide
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki 29 aylık daha konuşmuyor 
(402 puan) tarafından
Doktor ne diyor peki
tarafından
Hic goturmedim kendisi konusur bazi kelimeleri bilir sadece
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Kızım 16 aylık 9 aylıkken yürüdü bence yürümesiyle alakası yok çünkü hala kelimesi çok az mama baba havhav diyebiliyor. Ama bütün komutları alıyor  ne dersek yapıyor kendi istediği şeylere de ıh diyerek gösteriyor.
(402 puan) tarafından
Benimki de oyle herşeyi anlıyo yapıyor her istediğini gösteriyor bi sekilde anlatıyo ****** sesleri bı kaçını çıkarıyor ama ne bileyim
(2,550 puan) tarafından
Zamanı gelince illaki konuşurlar canım bende ara da takılıyorum neden demiyor diye ama her bebek bir olmuyor işte
0 oy
(14,126 puan) tarafından
İlkim anne baba mama dede anane teyze hala bu tarz şeyleri söyledi iki yaşına kadar farklı bir kelimesi sadece arabaydı.iki yaşında anne mama ver baba mama al.baska bir şey yoktu sonra birkaç ay sonra birden basladi üç buçuk yaşında olacak şu an hernseyi soyluyor ama kojusmasi açık değil yani dışardan biri bazı şeyleri anlamayabilir sen ben gibi değil henüz ama her şeyi söylüyor anlatıyor bakalim
(14,126 puan) tarafından
Küçüğüm 13 aylık o mesela dahabfarkli gibi duyduğu şeyleri söylemeye çalışıyor bakalım ne olur
(402 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım inşallah bizimki de açılır
(14,126 puan) tarafından
Amin cümlemizin evlatlarını açılır inşallah merak etme doktor sorun olmadığını soylemis
0 oy
(9,535 puan) tarafından
Benimki 3 buçuk yaşında hala konuşmuyo 
(402 puan) tarafından
Peki doktor bişey dedi mi normal mi bu durum bizimki normal komut alıyor ve istediğini belirtiyorsa korkmayın dedi
(9,535 puan) tarafından
Normal şükür çok götürdüm doktorlara artık götürmiyecem çünkü hepside sorun yok diyor
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Valla birazda genetikle alakali galiba benimkiler ikisine bir yaş olmadan herşeyi konuştular tabi her bebek farklidir bende çok erken konuşmuşum annem hep soyler bunlar sana cekti der
(402 puan) tarafından
Konuşmanın genle alakası varmı bilmiyorum canım
(4,224 puan) tarafından
Kesinlikle var benim kardeşim de daha yedi sekiz aylikken konuştu gerçekten hiç abartısız gören herkes şok olurdu sen ve eşin suskunsaniz ondan olabilir bide bebeginle bol bol konus şarkı söyle ben daha bebekler kundaktayken baslarim onlarla konuşmaya
(402 puan) tarafından
Ayy yok evde dut yemiş bülbül gibi oturuyorz
0 oy
(4,638 puan) tarafından
Birşeyi istediğinde suyu mu istiyorsun de yada ekmek mi istiyorsun de isteklerini anlatınca nasıl olsa anlıyorlar deyip kendileri yorup konusmuyorlar bir de bol bol kitap oku yanında sesli olarak oğlum 16 aylık cümle kurmaya başladı 
(402 puan) tarafından
Maşallah canım tabiki konuşuyoruz şarkı söylüyorum kitap okuyoruz hikâyeler uyduruyorm bakalım
0 oy
(10,046 puan) tarafından
15 16 aylık ken. Anne gel baba gel falan diyodu kelime vardi ama çok değil 30. Aydan bir açıldı pir açıldı 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 588 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Naz0000000000 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 226 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 87 göst.