0 oy
1,480 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (386 puan) tarafından
Bılen bılır ben bırlık oturuyorum. Bugın mısafır cagırmıstık. Benn yaslarımda bı gelınımız. Gelın esı ve gorumcesı gelmıstı. Geceden hazırlık yaptık dolma sardık fln fılan. Neyse geldiler esımın nenesı de geldı. Ozenle sofrayı kurdum herkes oturdu ben tam oturacam esımın nenesı sne gıt cocugu uyut dedı. Yanı neymıs erkek varmıs sofrada. Erkek te onların tarafı ve ben daha once esımle onlara gıttıgımızde ben o erkekle yedım. Esım ızın vermıstı. Bende sabah gec uyandık dıye kahvaltı etmedim nasıl olsa yemek yıycem dedım. Ama sonux herzamanki gıbı ben kopek gıbı odamda yanlız yıyorum. Oyle zoruma gıttı kı gız yaslarımı tutamadım. Esım dersenız evde yok. Hos olsada nenesının ustune demez dı gel ye. Suan onlar kalabalık sofrada ben tek basıma odamda. Hakkımı helal etmıyorum. Hep aynı 'sey. 2 yıldır bırlıgım 2 yıldır odamda tek yıyorum. Hep hazırlarım ozenle ama sofraya oturamam. 

27 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Niye onların sofrasını otırmuyırsun normal de canım ne nesine ne ya ALLAHIM çıldırtacak bu insanlar beni 
-Reklam-
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Semde hata uyku saati degil deyip gitmiyceksin o ne sacma seyy. Bas basa olsa gunah ama orda bi sürü insan var. Sen basta alistrmissin kusura bakma da milletin icinde kibarca agzinin payini verceksin
0 oy
(266 puan) tarafından
Bi ayagi çukurda hala birilerinin gozyasi nedeni oluyo.Boyle yaslilara zerre acımıyorum sen git odanda ye agzindan dokuluyo millet in midesi bulanacak diyeceksn olmuyo iste :(( Canm tepkini koy ikinci insan muamelesi görme .esinle de konuş gerekrse ustune kat biseyler oyle söyle.git odanda ye demedi de git odanda dur dedi dersn aç olduğunu o gun uzuntuden yemek bile yiyemedigoni falan soyle onlar acitasyon yapiyorsa sende yap.valla iyi sabirlymssn bana diyecek nene falan dinlemem bozarm
0 oy
(496 puan) tarafından
Ay ne kadar saçma ya ? Kaçıncı yüzyılda yaşıyor eşiniz ve ailesi ?

Eşim izin verdi yemek yedim ne demek ? Akrabalık baginiz olan biriyle aynı sofraya otururken birde izin mi alacaksınız eşinizden ve büyüklerden ?

Cahillikten başka bir şey değil.

Allah sabır versin ne diyeyim.
0 oy
(526 puan) tarafından
Sonra sen nıye gidecen toplocan onlar uıyecek sen tek sonra gel topla O erkek senı gormedı sonusta yemek yesen ne olur ben olsam ne hazırlarım ne toplarım 
0 oy
tarafından
İlk defa duydum doğu illeri olsa gerek  neresi olursa olsun çok sacmaymis 
0 oy
tarafından
Bende öyle büyüdüm yabancının yanında oturup yemek yemeyiz benim kaynanam tam tersi göz önünde olsun ayrı gayri yenmez misafire ayıp olur diye sürekli misafirlerle otururur beni ben yabancı erkeklerle konuşmam yaşi kaç olursa olsun fark etmez ama benim eltim şakır sakız konuşur mesela 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 933 göst.
8 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (386 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 75 göst.
0 oy
9 cevap 729 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,353 soru

24,384,612 cevap

348,950 kullanıcı

...