0 oy
771 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şimde biz çocuğu bırakıp alışverişe gitik eşim kıyafet baktı kendine hiç kıyafetim yok dedi neyse bakarken dedim ki kardeşimin düğünü için elbise alıcam bi gün çıkıp alalım dedim her düğünde sana ayrı elbise mi alacaz yazdın daha 2 tane aldık giy onları işte birsürü para verdim diye ki ben onu 1 kere değil kaç kere giydim ve kardeşim yani yürü çıkalım almıyorum bişey dedi elindeki telefona bak giydiklerine bak kimse var kim giyiyor etrafımızda ben yapıyorum diye sen hep fazlasını istiyorsun dedi çıkıp eve geldik şimdi yorumu size bırakıyorum siz ne yapardınız

Şunuda ekliyim durumu yok falan demeyin durumu baya iyi yani 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onlar bizim düşünce yapımızı asla anlamazlar cnm ya  valla ben yinede aldiriyorum trip atmama dayanamıyor al yeterki surat asma çekilmiyor diyor 
tarafından
Benimki tribmi pek takmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsanların içinde mi öyle davrandı sana?
tarafından
Kaşık bi sesle gidelim almıyorum dedi arabada tartıştık
tarafından
Bilmiyorum ya bu tarz muhabbetler bana çirkince geliyor, ihtiyaç varsa alınır lafı yapılmaz .
tarafından
Bencede öyle ama durum bu
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Sarıl haklısın hayatım bugün dediklerin konusunda    ama bide şöyle düşün senin gibi  itibar sahibi bir 8nsanin eside  Yeni giyinmeli  bence haneye Yeni   biri geliyor ya derseler aaa  gorumcemi olcan baldizmi bilmiyorum  derseler eskiyi giyip gelmiş diye  sana laf olur  bende sana laf olursa gitmem o düğüne deyip naz niyaz Edip aldirsana herşeyi kocadan beklemeyin az cilve kuzum ayiya dayı meselesi 
tarafından
Baldız olcam o zaman gitmeyelim hayatım bana laf getirmemiş olursun der denedim daha önce nazdan anlamıyor
(7,631 puan) tarafından
Hahaha ha  Yeni damattan vur
tarafından
Nasıl vurayım
0 oy
(2,661 puan) tarafından
Genelde tam tersi eşim sanada alalım kafasında hiç tartışmadık yeni kıyafet konusunda biz genelde yeni kitap konusunda tartışırız sanki yer mi var da alıyosun hatur diyo ki haklı da 
tarafından
Bilmiyorum ya
0 oy
(67 puan) tarafından
Ahh ah, boşuna kızlar okuyun çalışın demiyoruz :( Çok şükür çalışıyorum kendim seçip beğenip alıyorum. Eşime de güle güle giy demek düşüyor.
(28 puan) tarafından
Meclis kurmazsın derken?  Ben sana demiyorum ki git eşinin annesini babasını topla men yarın kendime spor ayakkabısı alcam de... Konu eşle alakalı
(67 puan) tarafından
Meclis eşinle de olur, aile meclisi. Tutup da rimeli de eşime sormam zaten sorsam da güler :)
(11,261 puan) tarafından
Niye sürekli paranızla övünuyorsunuz alinkara hanım ;))
(28 puan) tarafından
O sizsiniz olabilir
(28 puan) tarafından
Evet bende onu anlamıyorum işte
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yani onun için gidilen alışverişe kendini katman olmamış bana göre benim eşimin kendi teklif eder ben almam hayır senin için geldik sen dene falan derim ben kızımıza bakarım haklı olabilirsin belki ama yanlış yer yanlış zamana denk gelmişsin
(28 puan) tarafından
Evet bence de öyle bende tam olarak bunu demek istiyordum
tarafından
Anlatamadım galiba birgün çıkıp banada bakalım dedim gitiğimiz mağaza erkek mağazası hadi banada alalım demedim
(6,437 puan) tarafından
Tamam da kıyaslama gibi olmuş bak sana alıyoruz özel olarak bir günde benim için gelip alalım falan
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Allem eder kallem eder alırdım. Ki benim eşim öyle değil kendine almaz bana alır kizima alır . Kardeşimin düğünü oldu kendi dedi hadi gidip alalım diye aslında olması gereken böyle ama bazı eşlere bunu anlatmak zor o yüzden anlayacağı dilden konuşup aldırmak 
tarafından
Bir uyguladığım taktik ikincide işlemiyor ki
0 oy
tarafından
Ne demek çocuk gibi 2 tane aldık onları giyersin ayy sinir oldum ben senin yerine 
tarafından
Bide beni düşün
0 oy
(28 puan) tarafından
Canım benim başkalarının senin elbisen hakkında ne düşündüğü neden seni nu kadar ilgilendiriyor ki? Nede olsa bisey giyinibde gidiceksin ..O yüzden takmaya ve kavgaya gerek yok bence esas senin ailen ve eşinin senin hakkındaki düşüncesi.. hem söyleseydin bile keşke başka zaman söyleseydin 
tarafından
Başkasının değil benim ne düşündüğüm önemli yabancı olsa umrumda olmaz giyerim ki yabancı olunca tekrar giyiyorum da ama kardeşim ve özeniyorum
0 oy
(53,291 puan) tarafından
kardes dugunundede insan yeni almak ister durumu iyi diyosun osuruktan nem kapmis kafana kakmis ayip etmis
tarafından
Ya zaten kendide bilir halam evlendi evdekini giydim e kardeşim özeniyorum
(53,291 puan) tarafından
kardes canim ozenmen istemen alman cok normal elbise ayakkabi canta abim evlensede bende alsam
tarafından
Of hevesimi kaçırdı sinir oldum
(53,291 puan) tarafından
bosver kacmasin hevesin sen nasilsa alacaksin o dir dir ettigiyle kalsin onq almayın ☺️☺️☺️
tarafından
İkna ederim bir şekilde de uğraşmaya halim kalmıyor akşama kadar
0 oy
tarafından
Şimdi soyle bak 2.5 sene oldu dogum yapalı ılk defa gecen ay kendıme trıko elbıse aldım hatta adam bıle soka gırdı ıstedıgımde al al tabı dedı, sureklı pazarda bır tezgahım var marka satıyo gıder ondan alırım ozel gunler ıcınde 3 elbısem var dondur dolas gıyıyorum, ama pıjama takıntım var sureklı takım pıjama alırım kendıme en son su pentıye gırelım dedıgımde yuruuu gozde yuruuu bızım ev pentı oldu dedı gulduk gectık esının uslubu cok kotu kıyaslaması kotu 
tarafından
Şimdi şöyle bende normalde koyafet pek almam senede sayılıdır ama kardeşimin düğünü olduğu için özeniyorum biraz
0 oy
tarafından
valla hiçte umursamam mecbursun der alırım yinede 
tarafından
Parayı vermez ki nerden mecburum diyecek hemde mağazalar uzak bana otobüsle gidemeyeceğimi iyi biliyor
tarafından
mecbur tabi sana bakmakla ihtiyaçlarını almak ile Mecbur ama işte dediğin gibi vermezse de vermez bir şekilde aldırman lazım ama hiç küsüp istemiyorum deme zaten istedikleri bu
tarafından
Yok be yaparmıyım o kızınca elini tutum bende
0 oy
(14,960 puan) tarafından
Diyeceği tel şey tamam alalım Sanki kırk yabancı kardeşin sonuçta 
tarafından
Aynn öyle işte anlamıyor ki
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Sana tavsiyem her zaman kenarda paran olsun benim ki asla birşey demez alır ama ona rağmen her zaman param vardır yeri geliyor tartışıyoruz asla bana bu lazım demem 10 gün gerekirse admda ona güveniyor nasıl olsa birşey lazım olur gelir ama asla parasız kalamam 
tarafından
Ben nakit kullanmıyorum çocukla ayda bir anca çıkıyorum dışarı zaten kart kulanıyorum
0 oy
(2,531 puan) tarafından
eşim düğün olcağı zaman kendisi der elbise bak kendine diye ha oda çok yakin olcaksa alırım ben eger akraba dugunu ise normal giyinirim tekrar masraf yapmam eşim dese dahi ama yakin bi düğünmü canim orasini anlayamadim 
tarafından
Kardeşim akraba olsa zaten almam kardeşim olduğu için özeniyorum
(2,531 puan) tarafından
aa o zaman eşin ayıp etmiş sonuçta kardeşininmiş düğün madem söylenmeden alsın bi elbise
tarafından
İnat ettim alıcam madem sinir ediyor beni almak zorunda artık
0 oy
(9,497 puan) tarafından
Durumuz ıyı olcek bişey almıcek giyime önem verir eşim alır 
tarafından
Bu paraya önem verenlerden
(9,497 puan) tarafından
Yeri gelince tabi önem verirsin arada kaçamak yapmak güzeldir
tarafından
Ben genel olarak dediğimi yapıyorum da işte uğraşmaya halim yok
0 oy
(775 puan) tarafından
Canım eşin biraz cimri sanırım benimkide öyle varyemez durumumuz şükür iyi ama o kadar eksiğim var ki 2.5 yıllık evliyix ve daha 1 elbise almışlığı yok daha ne diyim bu modeller böyle oluyo işte millete bakıyorum hergün ayrı bi cafedeler hergün değişik elbiseler valla diyorum bi ben eve tıkılı kaldım sürekli aynı kıyafetlerle bazı erkekler böyle işte halden anlamaz anlasa da anlamıyomuş gibi yaparlar
tarafından
Aslında yeme içme konusunda çok iyidir eve herşeyi alır ama kıafete giyine gelince adam çimri oluyor 5 bin market alışverişi yapsam çıt demez 500 e kıyafet alsam söylenip durur

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 625 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,184 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Grc136513 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hale01 (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 451 göst.