0 oy
136 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (238 puan) tarafından
Nerden alabilirim intte önerdiğiniz site var mı hiç bilmiyorum hediye ne yaptirabilirim diye fikir ihtiyacım var  bebeğim kiz 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

Ay anahtarlıktan cektım ama boyle bır kutuya tesbıh yasın kıtabı lokum gul suyu magnet koymustuk bız
tarafından
Sevdaaaa bunu anlattımm burda kacırmıssın :D kaynanamın degıl de esımın ananesının ısmı, esım ananesı vefat edınce 1 ay aglayıp kendıne gelememıstı bende nısanlıydık ananesının mezarında kızımız olursa Meryem koyalım demıstım o da sagolsun unutmamıs :D cok sevıyorum ama ısmını durudan daha guzel
(238 puan) tarafından
Hepsiburada da yazdım da hiç bulamadım canım ya ne hazsam çıkar
tarafından
Kuzum bız yapalı 2 sene oluyor dur ben bakayım bı
(122,901 puan) tarafından
guzel bi ani meryem ismini cok severim bende
-Reklam-
0 oy
(6,936 puan) tarafından
Set hâlinde Instagram da bir siteye yaptırmıştım ben güzelde gelmişti yasin, yasin kutusu, tesbih,lokumluk paket bu şekildeydi 
(238 puan) tarafından
Hangi site canım
0 oy
(12,235 puan) tarafından
Bende yapicam carsamba gunu. Hediyelik yaptiracaktim sonra vazgectim cunku bu isimli seyleri falan kimse saklamiyor. Onun yerine o parayi ihtiyaci olan bi cpcuga vermeye karar verdim esimde daha guzel olur dedi. 
(3,029 puan) tarafından
Ben buz dolabı süsü yaptrdm eminim suan çöptedir millet saklamaz yasin desen evler doldu taştı canım insanlar hangi birininkini okusun boşa masraf
(12,235 puan) tarafından
Aynen bende oyle dusundum. Saklasa kim saklar annem kaynanam ablam eltim halam hadi dedim. Gerisi atar gider gerek yok
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Ben kizimin dis mevludune yasini serif ve tesbih yaptirmistm hediyelik. Nehirbebeksekeri instagram sayfasindan. Baya guvenilir bi yerdi tavsiye ederim.
0 oy
(1,755 puan) tarafından

Hem doğumda dağıtmak için magnetleri 

Hemde sünnet mevlidinde ki seti bu siteden yaptırdım memnun kaldım tavsiye ederim canım ❤️ 

https://instagram.com/kurabiye_sabun_aski?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

image

image

0 oy
(50,965 puan) tarafından
ben yaptirmadim gereksiz geliyo bana  set halinde yapıyorlar guvenilir sayfa hangisi olur bilmiyorum 
0 oy
(119 puan) tarafından
Canım ben bu işi yapıyorum özelden  bana ulaş yardımcı ola bilirim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.