0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (1,118 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında. Artik cok sukur herseyi anliyor herseyin bilincinde. Bu sene ben oruc tutamicam dogum nedeniyle ama kızımın Allahimizi peygamberimizi duaları ilahileri tanimasini sagladigmz gibi ramazqn ayini da benimsemesini istiyorum. Bu yüzden etkinlik gibi bisey yapsam anlar mi sizce? . Daha önce cocuguna boylr seyler yapmış olanlarin fikrinj alabilir miyim?

1 cevap

0 oy
(7,408 puan) tarafından
Benim oğlum da 2 buçuk yaşında dediğin gibi yaptığımız ibadetlerin farkında çok şükür:) ben bu ramazan da oğlum için farkındalık oluşsun diye duvarın bir bölümünü ramazan için süsleme yapicam ışıklandirma fln bklm dikkatini çeker inşallah 
(1,118 puan) tarafından
Benim kizim cok seviyor oyle şeyleri. Bugun cok yakin bi komsum umreden geldi yanina gittik kizima kabeli kolye bilezik yuzuk getirmiş kadın ona bisey demediği halde tutturdu anne bu kabenin ortasından gelmiş diye:)) babasina gosterip bak teyzem kabenin ortasindan getirmiş baba diyor:) ezan okununca anne hadi namaz kılalım diyor yada dedecim namaz vakti geçecek hadi kalk diyor. Yani ilgisini çekeceğini düşünüyorum ben. Kendi evimde değilim kayinvalidemdeydim ama istiyorum ufak bi etkinlik yapmak.
(7,408 puan) tarafından
Maşallah prensese yaa çok zekiler gerçekten bende oğlumun ilgisini çekeceğini düşünüyorum ama bklm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 663 göst.
24 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 220 göst.
17 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde teleTubiii (1,985 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 399 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.

414,052 soru

12,461,893 cevap

46,752 kullanıcı

Kategoriler

...