0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (1,410 puan) tarafından
Ben herşeyi kafama çok takıyorum nasıl yağacağım bilmiyorum ama gamsız ve vurdum duymaz olmak istiyorum bunu nasıl başarırırm? 

5 Cevaplar

+1 oy
(14,123 puan) tarafından
İnsanın karakteri neyse o..yani kendini telkin edersin ama söz gecirebilirsen boşver herkesi her şeyi  fazla takmamak lazim hayat kisa
(1,410 puan) tarafından
Umarım başarabilirim ♥
(14,123 puan) tarafından
İnşallah hayat gercekten kısa kendine değer ver kendini aileni çocuklarını düşün boşver hep söylüyorum ben insanlar her zaman hep konuşur kimseyi mutlu etmeye çalışma oyuzden
(1,410 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥
(14,123 puan) tarafından
Ne demek☺️
-Reklam-
0 oy
(123 puan) tarafından
Ben başaramadım insllh bi yolu vardır başarırız 
(1,410 puan) tarafından
Çok zor keşke ya keşke
0 oy
(13,711 puan) tarafından
Bence bu huy yapı meselesi
(1,410 puan) tarafından
Aynen öyle keşke ama keşke gamsız olsaydım
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Bende senin gıbıydımm....

Gecen sene Corona oldum 15 gün hastanede yattım 5 günü yoğun bakım da kaldım baktımkı canımdan tatlı hıc bısey yokmuss...

Stres zaten herseyın basıı canını sıkmaya degmez hıc bısey ve hıc kımsee
(1,410 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun♥ aynen öyle ama bunu hayata geçiremiyorum kendime
0 oy
(2,531 puan) tarafından

Ben de böyleydim eşim de ben dışında kimseyi umursamaz dünya yansa umurunda değil. Beni onu seveyim aramız iyi olsun başka bir şey istemez. Bana da sen de umursama kendini üzdüğüne değmeyecek insanlar diye diye açtı gözümü :D kimsenin lafını umursamıyorum. Ne yapmak istiyorsam onu o günü yapıyorum. Kimseyi de ciddiye almıyorum artık gerçekten eşim en güzelini yapıyormuş çok güzel böyle :P

(1,410 puan) tarafından
Eşim de aynı sizin dediğiniz gibi takmaz bir şey olacağına varır derim Ama ne yazık ki Ben öyle değilim O rahat oldukça benden sinir oluyorum ☺
(2,531 puan) tarafından
Ama bana karşı rahat değil eşim ben dışında herkese çok rahatken bana çok başka düşkün. Hayatında sadece kızım ve ben varız onun gözünde. Ben azıcık üzülsem uykuları kaçar, ailesin ya da çevresinde büyük bir olay olsa umurunda olmaz.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 361 göst.
23 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde heygirls (834 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 412 göst.