0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (695 puan) tarafından
25 aylık oğlum emior ama gece gün içinde ev ortamında ister zorluklarını yaşıyorum tabi ama dış cikarior arkalar tamamlamadi dış kaşıma gibi süt için değil bence aliskanlikt olabilir yaz doneminde biraktirmalimiyim psikoloji bozulur diye korkuyorum çünkü hazır deyil vermeyince sinirleniyor kendisi yaz döneminde birakirmi varmı benim gibi hala emziren 

1 cevap

0 oy
(2,551 puan) tarafından
Yengem emziriyor saat başı yegenimde yoruyor onunda dişleri çıkıyor o da bıraktırmaya çok uğraştı yakın zamanda sinirden çıldırıyor resmen yeğenim yaka paça her tarafını asılıyor yengemin yaza kadar daha emzireyim dedi bıraktı baş edilecek gibi değildi birde hiç yemek yemez emiyorum diye zorla ağzına iki kaşık koyuyorlar resmen . Allah yardımcınz olsun zor yaaa 
(695 puan) tarafından
Evet valla amin cnm yengenin işi zormuş bizimki yiyor şükür ama alışkanlık işte bende bizi bu sürecin bizi yoracagini yiprata ağını düşündüm napsam bilemedim bikac kez salça sürdüm istemedi ama kıyamadım verdim sütumde gelior oda ayrı hala şükür tabi bebek olsa emer yani başka ,,kaç aylık sizin yegeniniz
(2,551 puan) tarafından
24 aylık canım . Varsa emmesi de güzel birşey anne sütü gibisi yok . Benim sütüm olmadı kziim 6 ay zor yetti .
(695 puan) tarafından
Yaa tabi keşke olsun dioruz şükür ,,,olsun cnm mama da yemiştir kızın belli olmuyor süt meselesi hicde gelmeyebilir di bizlerinde sizinde önemli olan zaten 6 ay 1 yaş bence ek gıdaya baslamissinizdir ,, teşekkürler cnm
(2,551 puan) tarafından
Aynen başladık şükür kızım iştahlı yemesi güzel de yine de olsa daha iyi olurdu ama buna da şükür sağlıklılar ya
(695 puan) tarafından
Aynen cnm şükür sagliklari olsunda
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Drama Queen (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seymeryem (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 58 göst.
0 oy
8 cevap 212 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaaa (8 puan) tarafından soruldu

406,127 soru

12,176,009 cevap

36,653 kullanıcı

...