0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından

Ben yalnızlığı cok kafama takmaya başladım düşünmekten uyuyamıyorum siz napiyorsunuz :)

5 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
Oğlumu uyutmaya çalışıyorum eşim ise gidecek bır saat sonrada ona kalkıp kahvaltı hazırlayıp onunla birlikte sahur yapıcam hemde. Neden yanlizsin ki ?
(227 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım. Bu erkek cocuklari uyku ne bilmiyo sanırım benimki de yeni uyudu erken uyudu bugun 5 i gormeden uyumaz normalde. Yalnizligimin sebebi hic arkadaşım yok gurbette falan da degilim ama yok işte bitane var oda evlendi gitti. Insan bazen bi çıkıp biriyle kahve icmek istiyor
(75 puan) tarafından
Amin. Allah razı olsun canım. Benimkide uyumaz uyumadida hala. Benimde yok arkadaşım tüm gün evdeyim ki bide gurbet benimde ailem başka şehirde. İnsan sıkılıyor hep dört duvar arasında olmaktan. Nerde oturuyorsun ?
(227 puan) tarafından
Ankaradayım. Ailem cok şükür yanımda ama bazen o kadar bunalıyorum ki bebegimde alerjik bi bebek ruhen cok coktum bu yüzden gercekten aç kaldım kafama gore biriyle oturup sohbet etmeye
-Reklam-
0 oy
(3,871 puan) tarafından
Takma boşver şimdi arkadaşlıklar uzun sürmüyor kafa dengi bulmak zor zaten
(227 puan) tarafından
Evet o yüzden kimseyle konuşamıyorum zaten ama bazen eşim gidiyo cok üzülüyorum yalniz kalınca. Seni de bırakıyım biyere diyo ama kimse yok gel buluşalım diyeceğim sonra oda gitmiyo onu da bunaltmis oluyorum. Kuzenim falan da yok kiz kardeste yok daralıyorum bazen
0 oy
(6,943 puan) tarafından
Benim hanım efendi 1 saat uyuyup uyandı da sinirden soyleniyorum bende. Uyutmak bile istemiyorum artık 
(227 puan) tarafından
Ben artik uyku işini saldım tavsiye ederim. Hic kasmiyorum artık ne zaman uyudu ne zaman uyandı bunlara takildikca sinir küpüne dönmeye başladım çünkü. Gececek bu gunler diye tekrar ediyorum devamli Allah tum annelerin gonlune ferahlık versin yardımcımız olsun inşallah. Artik rüyalarımda evde calisan yardimci kadinlar görüyorum :D
(6,943 puan) tarafından
Amin canım. Aslında bende saldım da işte bazen birikip patlıyor:)
0 oy
tarafından
Eve  fare girmiş tıkır tıkır sesi geliyor ogluma zarar verir diye uyuyamıyor çok korkuyorum 
tarafından
Yattığım odada tabii oglum nisanda 2 yasında olacak
(227 puan) tarafından
Ay nasil yattığın odada kiz baska oda mi kalmadı ay ben telaseye kapildim buradan. Napsak ki yok mu kimse
(6 puan) tarafından
Canım benim eve de girmişti fare.yapışkan falan hepsini denedim fayda etmedi.mutfak dolabının altına kapan yerleştirdim,kapana da kaşar koydum o şekilde sıkıştı kapana.bene onu dene faydasını görürsün
tarafından
Bi tahtaya yapışkan sürdü babam 4 5 günden berli düşmüyor:(
(227 puan) tarafından
Kedi yok mu ya benim aklima bi kedi geldi. Kedileri besleyince kendilerince ödül olarak fare getirme gibi huylari vardır
0 oy
(330 puan) tarafından
Oğlum yuzunden 1 haftadir halsinin yaninda uyutuyorum gece 2 3 4 fark etmeksizin gece kapida agliyo gelip ortamizda yatiyo. 2.ye hamilegim diye digeri gelince zorlanmamak icin halsinda yatsın diyorum ama olmuyo her gece oldugu gibi kalkio beni ariyo yanimda yatmak istiyo nasil biraktiricam bilmiyorum 
(227 puan) tarafından
Kac yaşında ki oğlun
(330 puan) tarafından
İki bucuk yasinda ama sanki hala meme emiyorda gece beni istiyor kafasinda kalkiyo beni cagiriyo yanina uzaniyirdun oda benim boynumu yuzmu oksayip uyurdu aliskanlik yapmış hamile olmasam sıkinti degil de şuan ikinci gelecek gece ikisine yetemem diye halasinda uyutmaya calisiyorum ama her gece oldugu gibi kalkıp bana geliyo
(227 puan) tarafından
Bence simdilik bi zorlama empati yapmak lazım yavrum nasil korkuyodur senden ayrılacağını saniyodur bide kardesi olacak aralarida yakın onu sevmedigini düşünür onu gonderip yeni dogani getirince de kardesini de sevmez psikolojisi gercekten cok etkilenir. Bence bi sure yaninda yatir sonra ayni odada yatmaya başlayın. Aslinda en dogrusu pedagog
(330 puan) tarafından
Zaten benim odada yer yatagi yapardim benim yanimda yatardi gece kalkinca direk beni isterdi.giderdim yanina artik sabah kadr onunla yatardim ama artik odamda uyumasinida dogru bulmuyorum evde ben babsi tek olsak anlicam bana duskunlugunu ama dedsini benden çok sever ama afedersiniz tuvelte gitsem bile.pesimde tuvalet kapisini bile kapstmaz hani desem bir ayrilik yasadik ondan benim gidecegimi faln düşünüyordur diyecem oda yok bazen bir seye daliyor ben odadan çıkıyorum yoklugumunfark edince bas bas bagiriyo odalari geziyor hemn anlamadim gitti
(227 puan) tarafından
Aslında anlamicak bisey yok sana cok bağlı, dede ebe nine hatta baba bile biyere kadar. Seni anlıyorum karnında yeni dogacak bi bebegin var ama o da daha bebek ve tek istediği sensin sadece bunu kabullen cunku o senin hissettiklerini hisseder sen ne kadar bunalip kaçarsan oda o kadar cok yapışacak sana hamile oldugun icin suan bu cok zor ama biraz gevsemen lazım onun açısından düşününce gercekten zor. Simdiye kadar sadece kendi vardi sen sadece ona aittin hep yanindaydin hic yanindan ayirmak istemiyordun simdi bi kardes geliyo artik bitane değil ustelik onu yanindan ayiriyosun istenmedigini düşünüyor bunlarda sana daha cok bagliyo onu cunku seni kaybettigini düşünüyor

İlgili sorular

+3 oy
18 cevap 410 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde idilt (130 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 70 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 228 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,806 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 270 göst.

412,575 soru

12,421,463 cevap

45,245 kullanıcı

Kategoriler

...