0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar buzluga bal kabagı koydunuz mu çıkarınca nasıl oluyor  birazını pişirmeye kestim kalanı da buzluga koysam nasıl olur 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben kızım için koymuştum çıkarınca sorun olmadı hiç canım çorbasını yaparım sever 
(103 puan) tarafından
Teşekkürler canım saol
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Tatlı için ise kötü oluyor
(103 puan) tarafından
Bende tatlı için demiştim Yaa teşekkür ederim canım
tarafından
Tadı kaçıyor bı keresinde denedim çöp oldu
0 oy
(2,685 puan) tarafından
İki poset var şuanda canim cikarip yapiyorum tatlisi icin koyanlar şekerleyipte koyuyor ama ben normal koydum bi sorun olmadi 
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım saolasın
(2,685 puan) tarafından
Rica ederim canim bereketli olsun
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Ben koydum tatlida yaptim iki kere ama tel tel olmuyo ezik ezik oluyo gene de gideri var yani 
(103 puan) tarafından
Hımmm bende tatlı için demiştim yaaa  normal dolapda kaç gün bekler acaba temizleyip normal dolaba koysam  4   5 gün sonra  pişirsem
(1,087 puan) tarafından
Olur canim hic bisey olmaz tatli olarak bile saklanir saklama kabinda cokca pisir nasilsa sekerle iyice pisecegi icin recel gibi dusun cabuk bozulmaz
0 oy
tarafından
Çocuk için koydum ben. Balkabağı, pancar, yer elması, tatlı patates, brokoli, kereviz attım :)
(103 puan) tarafından
Yok tatlı için demiştim
0 oy
(4,478 puan) tarafından
Tatli icinse guzel olmuyor ama balkabakli başka tatlılar içinse  koyabilirsin. Ya da corba içinse.   Mesela ben balkabaği tatlısını  şöyle  agdali ağdalı seviyorum. Onu hemen dograyip yapinca oluyor buzluktan cikarip yapinca klasik anneanne balkabagi gibi oluyor:D
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Ben koyuyorum. Pişirmeden bir gece önce çıkarıp süzgece koyuyorum normalden biraz fazla pişiriyorum. Çok da güzel oluyor
0 oy
tarafından
Yapısı biraz deforme oluyor daha çok sulaniyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 227 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,857 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 224 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
21 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 437 göst.
1 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Huzurum91 (9,421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,014 cevap

310,056 kullanıcı

...