Kizlar dogimdam snra cok zayfladim kilo almak istiyorum.hamile olmadan once surup kullanip aliodm ama suan emziriom nsl kilo alabilirim istahli biri de dglm.ne onerirsinz suan 68 kgyum 75 kiloydum hamile olmadan once
sen zayıfmışın smdi 68 kiloyla:)
Kız ne yapacaksın kilo alıp kilo iyi birşey değil millet zayıflamaya çalışıyor ;) Canım çok rahatsız isen bu durumdan diyetisyene git o sana önerir şimdi burda onririrz ama belki sana dokunur onun dışında pasta börek tatlı vs yersen kilo alırsın zaten ;)Yazarken bile canım çekti;)
Kiiz millet zayiflicam die ugrasiyo sende kilo alcam die mi ugrasiyon :))
Normal kilom 55 ti Bende doğumda 75 kg dogumdan sonra 60 zayiftim baktım sut az yedim yedim 67 oldum 1 gun içinde kuzenim dayim ve marketcinin 12 yaşındaki oğlu abla nasıl kilo almışsın dedi ve ben anladım ki tanker olmuşum zor kilo alıp cabuk veriyorum akşam ekmeği kestim 4 günde biraz kilo verdiğimi fark ettim .. kiloya alışık degilimmmmm .. deli oldummm
boyum 165kilom 54nasil zayifm anltmm ben boyle dgldm önceleri şimdi aynaya bakasm glmioe artık uzun zmndr 54dum hamile olmadan önce ama bukdr zayıf dgldm ve hamile oldgmda 70e KDr fln ciktm şimdi yine 54um bnde kilo almak istiyorum yerim ama kilo almiom:(
Nasıl zayıfladın canım
Boyun 10 olcu asagisi ideal kilo sayiliyormus aslinda boy 175 se 65 ideal yani 68 de az degil bence normal duruyosundur tam ayarnda yani yas ilerledikce yada istahin acilinca flan zamanla alirsin bence extra cabaya girme kilo almak icin abes biseyin yok cunku
Allah'ım bnden alsin sana versin :D su vakit oldu kahvaltıyla duruyorum su icsem yariyo veremiyorum bnde
1.75 boya 68 kg gayet normal zayif degilsiniz yani bende hamile kalmadan once 1.76 boya 67 kiloydu oyle bi deri bi kemik durmuyordu yani bende o boyla 62 kilo olsan zayifsin derim ama gayet iyi kilonuz ne gzuel dogumdan sonrada vermisiniz kilolari insallah bende veririm. Kac kilo aldiniz hamileliginiz boyunca ?
Canim 68 hic azbi kilo degilki neden uzuluyosun bu kadar
Cnm cokta zayif degilsin bence kilon gayet ideal
butun kilolarim sana fedaa olsun al hepsini al :)
ama sen nerdeyse 70 kg .1.75 boyda asiri bi boy uzunlugu degilki .hatta senin 2 kg daha vermen lazim .boyunla orantili olabilmen icin
Bende hep dua ediyorum inşallah doğumdan sonra aldığım kiloları vermem 57 ile hamile kaldım 77 oldum 37+3 günlük oldum iki hafta sonra da doğum var allah yardımcınız olsun çok zor bir şey ya kilo almaya çalışmak benim de boy uzun 1.76 zayıf olunca insan çok çirkin duruyo
411,353 soru
12,382,589 cevap
43,311 kullanıcı