0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (934 puan) tarafından
Kizlar diş değildir demeyin benim kiz kardeşim de dişli doğmuştu. Tam patlamadi ama diş bariz gözüküyor. Yanaklarini yolmaya calisiyo elini emmeye çalışıyo salyasıda çoğaldı diş kaşıyıcıyla rahatliyo biraz sağlık ocağına götürmüştüm jel de vermedi onun tam çıkması 1 ayı bulurmuş ama böyle de hiç uyumuyor ...

Gaz damlasi veriyorum

Kimyon veriyorum

Karnı tok altı temiz

Dişten mi sizce de ?

3 Cevaplar

+1 oy
(820 puan) tarafından
Bebek dişli doğmaz canım dis incisi ile doğar o da dökülür zaten

Benim oğlum 4 aylıkken çıkardı çıkarabilir ama ben şu an bebeğinin gazı olduğunu düşünüyorum 
(934 puan) tarafından
Dökülme olmadi hatta doktora götürdüklerinde çekilmesi gerek bile dendi biz kıyıp çektirmedik. Sonradan çektirdik. Sab simplex damla kullaniyorum iki üc cay kasigi kimyon veriyorum az öncede dus aldirdim bebek yagiyla da masajda yaptim ozellikle karnina ama hep yanaklarini yoluyo
(820 puan) tarafından
Yani o dis incisi iste canim dokuluyor gada cekiyorlar Yavrum benim ya kiyamam
Kuzum bak gaz ve bağırsak problemi gaz ilaciyla geçmiyor . Aksine verdikçe de alisiyor bebek. Daralan  hazımsızlığı olan, gazlanan bebek de aynı şekilde yapar kuzum.  Elleriyle yüzüne çenesine ağzına surekli hamle yapar . Kendi yüzünü yolar o yüzden yenidogan a eldiven takarlar . Bebeğin henüz yenidogan bence çok ağlıyorsa götür doktora belki alerji falan olabilir hem dişine de bakar doktor için rahat eder
(50,874 puan) tarafından
kulağı mi agriyo acaba
(934 puan) tarafından
Oda aklıma gelmedi değil ikinizede çok teşekkür ederim bir doktora gözükmek en iyisi en azinan kafam rahatlar
(50,874 puan) tarafından
aynen gotur canim bebegin gazli mi normalde benim kızım asiri gazliydi damla kimyon çörekotu yapsamda kivraniyodu hala daha mercimek çorbası falan icsin corapsiz gezsin gaz sorunu yasiyo
(820 puan) tarafından
Aynen canım . Yenidoganlarin sorunları pek ongorulemez sen dis e odaklanirsin atıyorum reflu çıkar, mama yetmez , gazı yoktur ama sancısı olur vs için rahat etsin ,disse eğer dis jeli verir çok küçük olduğu için azcık rahatlasin diye.  Oğluma öyle yapmışti doktorumuz çünkü
(934 puan) tarafından
Ya aslinda pek gazli degildi kolik gibi değildi de şimdi neden böyle çözemiyorum canım
(820 puan) tarafından
İkbal seni de mi uyku tutmadı
(50,874 puan) tarafından
o zaman bir agrisi var demek ki kulagi agriyo olabilir
(1,248 puan) tarafından
Anne adayı bizde aynı damlayı kullanıyoruzda ikinci alışım 8 damlayla başladık ama asla yetmiyor kaç damla veriyorsn ve ne kadar aralıklarla veriyorsun Rica etsem söylermisin
(50,874 puan) tarafından
evet canim esim gec geldi biraz sohbet ettik buraya takildim yattim bildirimlere bakmaktan kapatamadim☺️
(50,874 puan) tarafından
kizlar çörekotu kaynatip icin sütünuzden gecsin bebege oda cok etkili tadi berbat ama kizima o iyi geliyodu sap simlex veriyodum bide
(820 puan) tarafından
Yat kuzum sen çalışıyorsun birde ya mis gibi dinlen
(934 puan) tarafından
Nurse harveys kullaniyordum ama baktim ki çoğu kişi de sab simplex var onu denemek istedim ben 6 ile başladım gözlemleyeceğim şimdi. Ama nurse harveys olan damlayi günde bir kere 15damla veriyodum
(820 puan) tarafından
Benim ikisine de hic bisey fayda etmedi piyasadaki tüm gaz damlalarini kullandım karinlarini hafif sardım sıcak tutsun diye ayaklarını fon makinesiyle isitirdim sürekli yazın ortasında sıcak su torbası taşırdım aman ya çok çektim valla gaza çare bulamadım:)
(1,248 puan) tarafından
İkbal. Deniycm cnm sağol Allah razı olsun ♥️
(934 puan) tarafından
Bi cay kasigi calpol vermek zorubda kaldim ve öyle uyudu şimdi ama beynimde bütün gün sabir ver allahim sabir ver çaldı ya :D
(1,248 puan) tarafından
Bende görmedim aksine eşim başka al dedide oda hiç etmez diye risk almak istemedim
(50,874 puan) tarafından
canim ben çalışmıyorum yilbasinda bitti is emekli oldum☺️☺️☺️ nurse benim kizimi cok kivrandirdi  metsil sabaha kadar uyuttu
calpol iyi geldiyse agrisi var demek ki agrisi kesilmis
(1,248 puan) tarafından
Ne kadarlik senin ki cnm benim 2 aylık morariyor neredeyse ondan sonra rahatlıyor
(820 puan) tarafından
4 Aydan sonra gaz bitiyor dis başlıyor kızlar.  :) şu an 32 aylık kızım çok şükür herseyiyle çok rahat olması 30 ayı buldu ama ben o bebeklik donemini çok özledim.  Çok çabuk geçiyor,  şu an size hiç geçmeyecek gibi gelse de geçiyor çok öpün çok koklayın çok fotoğraf ve video çekin
(50,874 puan) tarafından
bizim gaz reflu cok uzun sürdü hala daha devam ediyor arada
(820 puan) tarafından
Aynen ikisi de buyudu ama gece bir kısa ağlayıp gaz çıkarıyorlar hala daha yani
(50,874 puan) tarafından
bizimde oyle kivraniyo kivraniyo gaz çıkarınca rahatliyo
-Reklam-
0 oy
(50,874 puan) tarafından
cok erken ama ya yazik.kuzuya 
(934 puan) tarafından
Evet ne kadar sürüyo bu sancili süreç ya her diş çıktığında aynı mı
(50,874 puan) tarafından
evet canim azilar daha zor daha acili daha zahmetli korkutmak gibi olmasinda
(934 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun...
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Bize dentinox diş jeli verdi doktor . Disten ziyade başka bir sorun olabilir mesela boğazı ağrıyor olabilir veya sancısı vardır 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
8 cevap 247 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 158 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (724 puan) tarafından soruldu

404,857 soru