0 oy
56 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (32 puan) tarafından
Merhaba kızlar kandiliniz kutlu olsun❤️

Benim ilk gebeliyim ve bebeye neler alınmalı 0/3 ay ne kadar aldınız siz 6 tane takım aldım ben acaba takım yeterlimi yoksa daha alıyım mı? Takım dediyimde üstünde her şey var eldiveni şapkası ağız mendili battaniyesi öyle yani 

2 Cevaplar

0 oy
(4,714 puan) tarafından
Benim de ilk bebeğim  sadece hastane çıkışı aldim bir  kaç tulum  ahlet  3 kutu ağız mendili  bide battaniye aldim bana yeterli dediler çünkü bebek hızlı büyüyor  hemen gidip alınacak  birşey şimdi alsam çok şey hepsi  orda  kalacak cnm
(32 puan) tarafından
Aynen hızlı büyüyorlar birde benim doğuma daha çok var ağustosta olucak uzun kollu aldım acaba kısa kolda alsam mı, diye düşünüyorum ama bir ay sonra zaten havalar soğuk olucak diyede düşünüyorum kararsız kaldım:) İnşAllah sağ salim kucağımıza alalım❤️
(4,714 puan) tarafından
Benim bebeğim temmuzda doğacak cnm bir kaç kısa kollu  aldim
(32 puan) tarafından
Bende bir kaç tane alıyım o zaman çok teşekkür ederim:)
(4,714 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Allah sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin Yeterli canım :) zaten bebiş çok kirletmiyor kusmadigi sürece :) zaten 2/3  aydan sonra 6/9 a geçersin kolunu kıvırıp giydirirsin çok hızlı büyüyorlar :)
(32 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım❤️  aynen öyle düşünüyorum eşim yine alalım diyor da ben fazla almayalım çabuk büyüyecek diyorum:D öyle bir soriyim dedim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 158 göst.
21 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 51 göst.
28 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Canan can (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.
0 oy
1 cevap 241 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu

405,840 soru

12,162,894 cevap

36,610 kullanıcı

...