0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar anneannem yaşlı maalesef 2 oğlı da bakmıyor biri 20 yıl baktı bazı sebeplerden dolayı anneanne de de suç var diğer çocularına gizli gizli para ne veriyodu yiyecek veriyodu öyle işte neyse annem var gecekondu evde kalıyor o evin önünde yine küçük bir ev var eski anneanneme ait orayı düzenleyip otururum diyor ama masraf istiyo yinede. Ben de bir süre kaldı gel bana dur yanımda dedim ama bir süre sonra çekiniyor ister istemez bilmiyorum ben gurbetteyim zaten memlekete dönünce huzur evine gidiyim ben diyo gönlüm çok değişik oluyo üzülüyorum huzur evi diyince. Nasıl acaba öyle yerler Allahım kimseye muhtaç etmesin valla çok zor 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim annem Bir ara huzur evinde yemekhane de çalıştı yaşlılara yapılan muameleye dayanamadı o yüzden çıktı işten yemek istese vermiyorlar azarlıyorlar sürekli diyordu parası olana iyi olmayana da yüzüne bakmıyorlar demişti baya da bir süre üzüntü yaşadı ordan sonra surda yaşayacağı ne ki sonra bakmak isterseniz de bulamayacaksiniz bir avuç toprak zaman geçiyor vicdan azabı yaşamaktan iyidir eziyet çekmek 
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Çocukları varken huzur evine gitmesini uygun bulamıyorum ben canım 
0 oy
(879 puan) tarafından
Bir anne 10 evladını bir odaya sığdırirmista bir evlat anneyi bir yere sigdiramamzmis
0 oy
tarafından
Önce evlatlarının bakmamasinin sebebini bilmek lazım eğer zamaninda dovduyse sovduyse aç açık biraktiysa annelik görevlerini yerine getirmediyse evlatlarının son derece haklı fakat anneanne tüm görevlerini eksiksiz yerine getirip evlatlarının nankörlük yapıyorsa evlatları ilerde bunun vebalini çok ağır yasayacaklar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 317 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde M.D (1,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 331 göst.