0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Iftara 55 dk kala adet oldum gitti resmen oruc:'( bi yöndende sevindim adetim şükür kendiliğinden geldi gecikmişti :(:'(

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından
Ayni durumdayim cok korkuyom bozulacak diye:)
tarafından
5 'den beri ağrılarım başladı belim kasigim dedim eyvah kesin olcam iftara kadar dayansa bari demistim maalesef ama öğlen ikindi namazlarımı kılıp dualarımı etmiştim yasin falan süreler okumuştum şükür:)
(241 puan) tarafından
Allah kabul etsin cnm ben yirtim:)
-Reklam-
0 oy
(11,008 puan) tarafından
Ben de olaydım artık ayy gelmedi bi türlü.. Üzülme sen de nerdeyse hepimize oluyor bu durum :) 
tarafından
Benimde Baya gecikti olsam olsam diyordum bugüne nasipmiş üzüldüm ama Yapacak birşey Yok dualarımı sürelerimi namazlarımı kılmıştım okumustim Allahtan :)
(11,008 puan) tarafından
Allah kabul etsin :)
0 oy
(544 puan) tarafından
Olsun canım Rabbim biliyo görüyor çok şükür Rabbim kabul etsin senin elinde olan bişey değil sonuçta
tarafından
Aynen canım dualarimi etmek yasin falan namazlarini kılmak nasip oldu bunada şükür yapacak birşey yok Rabbim olduğu kadarını kabul etsin inşallah hayırlısı :)
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Bende Sabah korkmuştum neyse ki diğer güne kaldı sevindim 
tarafından
Iyi Bari canım Allah kabul etsin insallah
(1,057 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Senin yine 55 dk da olmuşsun kız ben 20 dk kalasi oldum sinir kirizne girdim bı an çok üzüldüm gitti oruç 
tarafından
Yapacak birşey Yok Canım maalesef :/

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 298 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 569 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir78 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 349 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir78 (11 puan) tarafından soruldu