0 oy
283 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (360 puan) tarafından

image

akne lekelerim için düşünüyorum. Aslında bunu Watsons da onermislerdi o an almadım sizce nasıl faydası oluyormu gerçekten 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok iyi diyorlar ben de alıcam yakında. İnternette video izlemiştim 3 güne cildi toparlıyor diye. 
(360 puan) tarafından
Valla. Şişesi çok küçüktü o an almadım pahalıda geldi ama ise yarasn tek alaym diyorm deri altına işlemiş lekelerim çok yuzumde
tarafından
Benim de öyle. Ben de alıcam işte şu ayın 15i gelsin de. Hemen hemen herkes tavsiye ediyor. Umut fakirin ekmeği bir şişe alıp denicem iyi gelirse devamlı alırım. Zaten süreceğin yere bir damla damlatıp onu yediriyorsun. Düzenli kullanımda hemen hemen 1 ay yeterli bence.
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Düzenli kullanırsan süper ürün. Kuzenimin hep güneş lekesi vardı yüzünde siyah kahverengi benekler şeklinde 1 ayda hepsi geçti güneş kremine de başladı şimdi kız resmen beyaz tenliymiş de bilememişiz
(835 puan) tarafından
Güneş lekesi ile akne lekesi sivilce izi çok farklıdır ve akne lekesı daha zor gecer..
(1,818 puan) tarafından
Aşko valla gözenek değilse tüm lekeler geçiyor süreyi bilemem tabiiki
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Elimdeki bitsin bunu alacağım inşallah ben de. Kullananlar gayet memnun.
0 oy
(835 puan) tarafından

Cilt bakımı hakkında çok bilgiliyim ;)  Arbutin lekere iyi gelıyor gercekten ben süreklı kullanırım ama c vitamın serumu ve niacinamid serumu ıle desteklerım. Bu seruma gelıcek olursak ıcınde hyaluronik asıt var ve bu hyaluronık asıt benım karma cıldımde ne zaman kullansam sıvılce yaptı benım cıldıme ıyı gelmedı yanı demem o kı cıldınız yaglı mı kuru mu ona gore bılıp alın tabıkı her cıltte sıvılce yapmayabilir bu sadece benım cıldımde de olmus olabılır yorumlara bakın. Ama leke problemınız varsa kesinlikle arbutin ve c vitamıne arkadas olun aşık olun ve ayırmayın yanınızdan :) tabıkı gunduz gunes kremsız asla cıkmayın günese yoksa kullandığınız ürünler asit olduğu için cildinizde kararma oluşabılır. 

(1,175 puan) tarafından
Bende hem güneş lekeleri var hemde gözenek var kuzum işe yarar mı acaba
(835 puan) tarafından
Canım dedıgım gıbı gözenek için Niacinamide içerikli serumlar kullanmalısın leke içinde C vitamini ve arbutin içerikli ürünler kullanmalısın ben cok faydasını gördum
(1,175 puan) tarafından
Çok saol allah razı olsun:)
(2 puan) tarafından
Peki emzirirken de kullanılabilir mi bu içerikler
Glikolik asit azeleik arbutin niacinanamide aha bha c vit hangileri emzirirken kullanılır
(835 puan) tarafından
İnanın onu bılemıyorum yorum yapmam doğru olmaz sımdı ıstersenız doktorunuza sorun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 26 göst.
13 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Hlal (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
6 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
6 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,272 soru

23,691,155 cevap

310,966 kullanıcı

...