0 oy
44 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (174 puan) tarafından

Bir hafta önce ateşlendik doktora gittik kanda mikrop olduğunu söylediler enfeksiyon olduğunu söylediler antibiyotik tedavisi Ateş düşürücü şuruplar bunları kullandık Daha sonra antibiyotiği kullanırken nokta nokta alerji gibi izler vardı vücudunda antibiyotiğimiz zaten bitmişti onu kestik o vücuttaki noktalar bir gün boyunca kayboldu Ama daha sonra Dün sabah uyandığımızda vücudu bundan daha az derece bir kızarıklık vardı hemen doktora götürdük ateşlenme sonrası viral döküntü dedi ve şurup verdi ama bu sabah uyandığımda kırmızı noktalar daha da artmıştı böyle bir şey yaşayan var mı böyle bir durumla karşılaşan var mı Ne zaman geçer merak ediyorum yardımcı olur musunuz

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(3,122 puan) tarafından
Benim oglumda boyle oluyor. Iyilesince geciyor. Bizimki uzun zamandir alerji oldugu icin alistim sayilir. Birkac gune gecer ama gene de tedbiren doktora gotur artti bunlar diye. Krem veriyorlar.
(174 puan) tarafından
Gittik şurup verdi krem vermedi
(3,122 puan) tarafından
Surupta gecirir. Gecer bir iki gune artarsa gotur tekrardan
-Reklam-
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Oğlum da böyle her ateşlenmesin de kızarır vücudu ateşe bağlı olduğunu söyledi doktor 2 güne kadar geçiyor ateş bitimin de
(174 puan) tarafından
Ateşten 4 gün sonra filan çıktı
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Bu alerjii kuzum vee kizarikliklar cikinca huysuzlanirlarr 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde asllyd (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
10 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.

413,477 soru

12,448,012 cevap

46,213 kullanıcı

Kategoriler

...