0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (940 puan) tarafından

Kaynanama kalsa kabin tipi al diyor ama çok yer kaplıyor ve aşırı karışık olduğu için ben çok istemiyrm bunu beğendim ama sizcr nasıl hem fiyat bakımından hem özellik bakımından kullananlar yorumlarsa seviniirm

image

image

image

image

25 Cevaplar

+1 oy
(18,937 puan) tarafından
Fiyatını bilemem koduyla netten arastir iyice de alacaksan bence de bu tip almak daha mantıklı. Herşeyin yeri belli oluyor. Kolay ulasiyorsun. Daha az yer kaplıyor falan 
-Reklam-
0 oy
(8,513 puan) tarafından
Güzel ben beyendim 
(940 puan) tarafından
Pahalı mı normal mi
(8,513 puan) tarafından
Kabinli olanlar daha uygun ama bu palıymış biraz
tarafından
Bunu kullandım cok kullanisli tavsiye ederim :) kabin dondurucu cok kotu ayirmasi zor oluyor donuyorlar baya bi güç tuketmek gerekiyor yapisan poşetleri birbirinden ayirmaya, fiyatida iyi markasina gore ama vestel tavsiye ederim o 11. E vardir beko var 7. Den başlıyor ben sonny kullandim o zaman ucuza almistik hatırlamıyorum birde uğur 5. Den başlıyor
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Aynısı annemde var çok memnun çekmeceli falan daha kullanışlı ama diğer kabin olnalrdan daha az şey alıyor çekmeceli olduğu için
(940 puan) tarafından
Litre olarak geniş çap olarak da baya geniş bide gidip mağaza da bakcm
0 oy
(13,409 puan) tarafından
Bunun kullanimi daha rahat annemde kadınlı var altta kalanı alacam derken aktar donder çok karışıyor 
0 oy
tarafından
Çekmeceli olduğu için kullanımı daha rahat oluyor.

Fakat e sınıfı olduğu için enerjiyi fazla tüketir.

Mümkünse A+ alın 
0 oy
tarafından
14 mu yok artık neden o kadar pahalı ya bizde su korona döneminde aldık hepsi buradan 1 buçuktu yani bu kadar da fark olamaz bizimki Vestel memnunum 
tarafından
Birde a sınıfı olsun diğerleri çok elektrik harcıyor
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Canım aynısının arçeliği var ben çok memnunum . Kesinlikle çekmeceli iyi oluyor dondurucu da 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
E sınıf alma canım A sınıf al 
0 oy
(2,500 puan) tarafından

Bende uğur derin dondurucu bu şekilde çekmeceli kullanıyorum çok memnunum ama bu çok pahalı değil mi ya. Bu kadar artmış mı fiyatlar. Yerinde olsam bundan alırdım. Attığın çok pahalı geldi bana bunu araştır istersen.

image

0 oy
(1,027 puan) tarafından
Biraz pahali siemens gibi kaliteli markada bile 9.500du gecen hafta.ben 7ye aldim o yuzden kaca cikmis fiyati diye arada bakiyorum 6 gozlu
0 oy
tarafından
E sinifi oldugu icin fiyati yuksek geldi bana A+ olsa normal diyecektim de ama boyle dikey kullanisli oluyor benimki de bunlardan farkli marka
0 oy
(9,547 puan) tarafından
Bende Uğur derin dondurucu kullanıyorum 2021 de 2550 TL'ye babam bana almıştı şimdi 9 bin olmuş ama benimki  böyle uzun değil diğer türlüsü çok memnunum herkes diyo karışık oluyo fln bende öyle bir sorun yok birşey koysam üst üste aynı şeyi koyarım bı köşesine karışık koymadıgim için karışmıyor ve daha geniş bence çekmeceli kullanışlı değil yada bilemiyorum kullanmadığım için birde aşırı pahalı değil mi iyice araştır öyle al
0 oy
(1,450 puan) tarafından
E sinifi cok yakmaz mi
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Çok pahalı Arcelik 2071 bi araştır 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Ohaaaaa 14 bin mi????? Geçenlerde komşum aldı 6 bin 
0 oy
(571 puan) tarafından
Bizde Farklı bir markanın derin dondurucusu var bu şekilde çekmeceli olarak çok kullanışlı bayram gelmeden alın sizde 
0 oy
(123,019 puan) tarafından
cuuusss fiyata baakk evet sandik tipu karisik oluyo ama ici cok genis bununda cejmecesi cok dar
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Biz de yakın zamanda aldik 7 çekmeceli

Seninkinin fiyatı fazlasıyla yüksek geldi bana daha babam geçen ay sordu uğur derin dondurucu 8 kasalı 9.000 TL'ydi
0 oy
(14,408 puan) tarafından
Kvalidem de bundan var çok rahat kullanımı 3 çekmece etler için bir sebzeler yaprak sarma vs dizmiş 

Ammem de aldı oda çok memnun
0 oy
(7,130 puan) tarafından
bende 6 cekmecelisi var cok memmunum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Alisimm (2,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
27 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu

406,011 soru

12,170,778 cevap

36,636 kullanıcı

...