0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar kardeşimde lupus şüphesi var bilgisi olan varmı çocuğu olmuyor ona mı bağlı acaba netten baktım çok kötü bir hastalık crp yüksek çıkmış 

4 Cevaplar

0 oy
(3,145 puan) tarafından
Lupus hastalığı yla çocukla bir ilgisi olduğunu duymadım.. benim annemin de vardı ama 3 çocupu oldu
(869 puan) tarafından
Ya internette baktım öyle yazıyordu korktum bende tabiki kendi sağlığı daha önemli zaten çok zayıf çocuk olayı çok etkiledi
(3,145 puan) tarafından
Sıkıntılı ve zor bir hastalıktır geçmek bilmez.. Dr. Unu iyi araştırıp secsin ve tedavisini asla aksatmasın çok geçmiş olsun
(869 puan) tarafından
Annemde romaitatrit var hiç geçmedi sadece ağsını hafifletiyorlar çok teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
(789 puan) tarafından
Canım benim de eklem yerlerimde kaslarım çok ağrıyordu gittim kan verdim bana da kağıda SLE yazmışti doktor ve ben araştıridim lupus demekmis bende araştıridim çok kötü bir hastalık her an herşey olabilir gibi birşey benim ana testim pozitif çıktı bu ana testi pozitif çıkınca bağ doku hastalıklarına bakıldi yani lupus sjogren sendromu gibi önemli hastalıklar test verdim 1 hafta sonra çıktı çok şükür lupus da değil diğer önemli hastalıklar hep negatif çıktı ama doktor diyor ana testinin pozitif çıkması şüpheye düşürür beni suanlik bişey yok dedi ya ömür boyu birşey çıkmaz ya da her an birindrn biri olabilir dedi bende çok korkuyorum 3 aydır kontrol altında gidip geliyorum suanlik birşey çıkmadı ama inşallah hiç çıkmaz ama benimki ağrılarım çok oluyor seni kardeşin de ağrı da var mı belki onun da birşeyi çıkmaz 
(869 puan) tarafından
Kasık ağrısı çok fazla hatta hamileyim sanıyordu birde çok zayıf saçları çok dökülüyor çok korktum bende inşaallah sizdende birşey çıkmaz Rabbim sevdiklerine bağışlasın
(789 puan) tarafından
İnsalalh çıkmaz ama saç dökülmesi kilo alamaması ondan olabilir çocuk da tutmuyor malesef
(869 puan) tarafından
İnşaallah canım
0 oy
(410 puan) tarafından
Hiç duymadım belirtileri neymis
(869 puan) tarafından
Belirtisi çok bilmiyorum canım çocuğu olmuyor diye sürekli kan tahlili veriyor orda intihap yüksek çıkmış
(410 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin inşallah
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Canım annemde lupus var ama 4 çocuğu oldu. Kanında iltihaplı romatizma var yani. Ağrıları filan oluyor. Kronik bir hastalık. O yüzden crpsi yüksek çıkıyordur. 
(869 puan) tarafından
Annemde de var canım intihaplı romatizma canım çok geçmiş annene geçmek bilmiyor o hastalık
(2,537 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım. Öyle valla annem günlerce ateşler içinde yattı hastahanede artık ölecek demişti doktorlar o derece kötüydü. Buzlarla ateşi düşürüluyordu. Çok şükür iyi şimdi. Malesef çok illet bir hastalık
(869 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah'ım şifasını versin annemde çok çekti elleri parmakları yamuldu ayak parmakları birbirinin üstüne geçti
(2,537 puan) tarafından
Of Allah'ım yaaaa evet eklemler filan dönebiliyor demişti annem de. Rabbim yardımcınız olsun yaa ♥️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurak (1 puan) tarafından soruldu

410,016 soru

12,327,577 cevap

39,141 kullanıcı

Kategoriler

...