Kızlar eşinizden saklandığıniz birşeyler var mı?
Para gibi, altın gibi, eşya gibi, sır gibi vs vs.
Benim var. Diş macunum. Her seferinde saklarım hatta banyo dolabın arkasına bile saklarım ama gidip gelip onu bulur kullanılır. Kendi macunu olduğu halde benim en sevdiğim macunumu kullanır. Çünkü su gibi kullanıyor. Yiyor mu napiyor kafasını mı güzelleştiriyor çözemedim. Başka açıklaması olamaz yoksa.
Her hafta macun mu alınır ya. Şimdi de kilere sakladım umarım bulamaz jdjsjsksksm
Sizin sakladiginiz birşeyler var mı böyle
Erkekler kesinlikle diş macununu ağızlarına dayayıp çokokrem tüpü gibi emüklüyolar asla yetiremiyorum ben de ahahah
Ayy yok yaaa benim agzim cok gevsek hic bisi saklayamam saklasamda yarim saat snr soylerim
Olmaz mı
Kendimle ilgili bile bilmediği şeyler illa ki var canım
Ben hayatta saklayamam ya mesela yeni bir şey alsam adam sanki kokusunu alıp onu bulur yani
Eşimden sakladığım tek.sey bu uygulamanın sohbet bölümü
Onun bıraktıgı veya benim topladıgım paraları saklarım param var desem vermeyecek bı gun bu paralarımı gorurse aylarca para vermez paran var dıe baska da sakladgm yok
Ben bi kaç para sakliyim dedim biriktirip yine ona vercektim kokusunu alıyor sanırım kumbara alırız çeyreği dolmadan patlatır
Benim yok ama o benden tarak sakliyor sakliyor cunku saclarimi saclari gorunce sinir oluyor :d
Para saklamaya çalışırım zor günler için ama daha sıkıştığını ilk görüşte zulamı patlatıyorum
Benim zaten içimde tutamama gibi huyum var tez canlıyım, soğum günü felan bile erken kutlarım :D
Ben gizlice hesap actirdim para saklıyorum
Çünkü eli çok açık hiç para biriktirmiyor ben biriktireyim bari dedim.
Ayıptır demesi 50 bin TL para sakliyom bilirse harcarız emegimle biriktirdim ben o parayı olmezsem eğer yakın zamanda dicim :))
Hahahaha benim var hemde çok büyük birşey BURASIIIIIII kızıyo nedense ama kötü bir yer değil diyorum yine kızıyor
1,493,892 soru
24,407,375 cevap
350,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın