Üst komşum mevlüt yapıyordu yatsı namazından sonra kadın 4 gün öncesinden haber verdi gitmemek olmazdı çocukları giydirdim giyindim gittim onun evinde de çocuklar vardı oğlundan iki yaş büyük bı çocukla bı kaç kere dalastilar oyuncak popit midir ne zikkimsa işte onun yüzüne dedim çizgi film açayım açtım biraz öyle yatistirdim o oyuncağı unutsun diye sonra çizgi film izlemek istemedi oyuncagida diğer oğlan çocuğu almıştı elinden bu sefer onun elinde gorunce birbirine girdiler babası çocuğunu ayırmaya çalışıyor ben çocuğumu ayırmaya çalışıyorum baktım olacak gibi değil bari gideyim aldım kucağıma iki cocugumada kapıdan çıkarken oğlanın babası oyuncağı elinden aldı benim oğlana veriyor bu seferde öteki çocuk kıyameti koparttı oğlumun elinden zorla aldım verdim içeriye daha Kur'an okunmadan eve geldim . Bazen böyle kendimi hiç bir yere gidemeyecek hiç bir yerde rahat rahat oturamayacakmisim gibi geliyor sosyalleşmek haram resmen eve geldim hüngür hüngür ağladım içimi rahatlatmak için buraya paylaşıyorum birazda oğluma kızdım yani her gittiğim yerde böyle zehir ediyor bana