0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (129 puan) tarafından
Hanımlar 3 gündür sol dudak üstümde bı titreme uyuşukluk var 1 saat kadar öncede sanki bişey beni aldı duvara çarptı derler ya öyle bişey baş dönmesi el ayak boşalması yaşadım tuzlu ayran çikolata denedim hani ne olduğunu anlayamadım şimdi ise sanki yüzümün yarisi ara ara uyuşuyor gibi hissediyorum kanımda çok yüksek enfeksiyon falan var o mu tetikliyor aşırı stres yaşıyorum bu aralar ondan mi anlamıyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence randevu alıp doktora çık 
(129 puan) tarafından
Ben romatoloji hastasıyım hani düzenli takiplerime gidiyorum haftaya da kontrolüm var ama bilemedim neden böyle bişey geldi başıma çevremde kimsem yok çocukla da bı anda ortalığı velvereye vermeyeyim dedim eşimle biz gitsek çocuğa hastanede nasıl bakılır eşim bemle mi çocukla mi ilgilensin uyuyor uykusu bölünmesin diyerek
-Reklam-
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah şifa versin acile git bence 
(11,007 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun
(129 puan) tarafından
Teşekkür ederim bugün nöroloji bölümüne gittim emar vs istendi ama ta 30 Mart'ta dudağım hala seyriyor uyuşuk anlamadım farklı bı doktora daha mı gitsrm bilemedim
(11,007 puan) tarafından
Sinir oluyorum çoğu doktora. Neden olabilir ne yapmalıyız hiç bi bilgilendirme yok. Şu tetkik bu tahlil bilmem ne yaptır sonra gel. Ee onların randevularına da kim öle kim kala. Sen bence de başka bi doktora daha görün. Sor ama bu sefer neden olabilir diye.
(129 puan) tarafından
Şuanda da kötüyüm mesela dünkü kadar olmasam da ama dudağımın üstünde ki seyirme çoğalınca sanki hissizlesiyor gibi o tarafım bilemedim dediğiniz gibi farklı bı doktora daha gitmem gerekecek galiba hicbisey demedi çünkü Allah korusun yüz felci mi ne yani hicbisey bilmiyoruz emar istendi tamam cekilecegim ama başka kısa sürede ne olduğunu söyleyebilecek bişey yok mu bilmiyorum değişik ya gerçekten
(11,007 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin..
0 oy
(603 puan) tarafından
Emfeksiyonda etkileyebilir ama su az tüketiyorsanız ve lafein çok alıyorsanız göz ağız burun da oluyor. Kendimden biliyorum. Geçmiş olsun ama dr.a görünmekte fayda var.
(129 puan) tarafından
Gittiğim hastane de acil emar yok başka bı hastaneye gitsem oralar da var mı bilemiyorum ama bence de biraz doktor onemsemedi gibi geldi yani ne bileyim tomografi emar kadar detaylı değil ama bı nebze olsa onda da falan ciddi bişey varsa gözükmez mi bilemedim
(603 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki makinalarım işlevlerini. Devlet hastanesi işte normal
(129 puan) tarafından
Ozellerde yaşadığım şehirde gerçekten uçmuş durumda ne yapacağımı bilemiyorum şuan için Allah yardımcımız olsun hepimizin cok zor rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin inşallah
(603 puan) tarafından
Amiin inşallaj çokmgeçmiş olsun. İnşallah kötü birşey çıkmaz. 30una kadar
(129 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Belkide ilaçlar ağır gelmiştir sen genede doktora git canım 
(129 puan) tarafından
Şuan için bı ilaç kullanmıyorum biraz boğaz enfeksiyonum var 4 gündür doktor antibiyotik yazdı sadece onu kullaniyorum ama belki oda mi yan etki yaptı anlayamadım
0 oy
tarafından
Canım Allah korusun yüz felcide olabilir öyle oluyor çünkü kontrol et sürekli bi anda oluyor o çünkü 
(129 puan) tarafından
Evet öyle oluyormuş canım bende okudum nette ama kötüyü çağırmadan uyudum uyuyunca biraz düzelmiş ama yarında tekrar olacak olursa hastaneye gideceğim inşallah
0 oy
(63 puan) tarafından
Geçmiş olsun strestendir bendede olmuştu  psikiyatriye gidip tedavi oldum
(129 puan) tarafından
Norolojiye gittim bugün doktor emg eeg ve emar istedi hepsi 30 Mart'ta ama bu uyuşukluk titreme nasıl geçecek hicbisey demedi doktor acaba farklı bı doktora mi gitsrm bilemedim emar tarihi de uzun uyuşma veya seyreme ilerlermi kestiremedim
0 oy
(789 puan) tarafından
Romotolji hastasıyım demişsin benimde bağ doku hastaligim var seninki ne 
(129 puan) tarafından
Romatoid vaskulit ve ankilozan spondilit

İlgili bir soru bulunamadı

412,472 soru

12,417,830 cevap

45,090 kullanıcı

Kategoriler

...