0 oy
599 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,103 puan) tarafından

Kusura bakmayın sormam lazım :angel:

Ben 10 ay sonra hasta oldum. Geçen ay yani. Spiral taktirmaya gittim hemşire belki düşük yapıyorsun ilk adetin biz takamayız elinde belge olmadan test yaptır dedi. Bende gidemedim hafta sonu giriyordu araya kaldı öyle. Şimdi ben hastayım yarın 4. Günüm yarın gitsem takarlar mi ?

Yine test vs istemezler dimi. Hemde diyemez düşük.mu yapıyorsun nerden bilelim diye sonuçta 2. Hastalığım bu. Kesin takarlar dimi ya. Çünkü gideceğim yer çok uzak. Birde kızı birine bırakmam lazım.

5 Cevaplar

0 oy
(321 puan) tarafından

En İyi Cevap

Boşver bebiş taktırma bırak oluruna ğelecek ay hamileyimmmm postu açılır hahahahah:D

(2,103 puan) tarafından
Tövbe de kiz. Rabbim olmayanlara versin inşallah ben düşünmüyorum:D
(321 puan) tarafından
Benim anam 3 kere hamile kaldı spiral içinde kalırsan sana söylerimm:DD
(321 puan) tarafından
Şimdi aklına nasıl şüphe düşürdüm ama demi:DD
(2,103 puan) tarafından
Ağzını hayra aç kiz jdkskdks
-Reklam-
0 oy
tarafından
canim taktıracağın yeri arayıp sor bence takariz derseniz gelicem de saglik ocağımi 
(2,103 puan) tarafından
Evet yavrum. Ama telefonla bağlamıyorlar ki ya geçen de aradım gelip kayıt yapmanız lazım dedi. Hatta geçen kayıt yaptılar takmadiklari halde
tarafından
saglik ocağında hemsire kendi numarasini verdi bize hatta asi kontrol gibi günlerde bir gun öncesi arayıp hatırlatıyor bende kafama bişey takilsin messj yaziyorum tabi heryer bir değil aslında yardımcı olmaları lazim
(2,103 puan) tarafından
Bu bizim sağlık ocağı değil yavrum. Bizim aile hekiminde ki sağlık ocağında numarası var. Bu gideceğim yer ilçenin sağlık ocağı. Sadece orada takiliyormus
tarafından
him anladım canım
0 oy
tarafından

Akıntı varsa takarlar özelde de adetsiz de takiliyo canım 

Gebelik testi yap öyle git simcuya hormon kanda belli olur 
(2,103 puan) tarafından
Bende hala kapalı djdjkdkd
Açamadım da zaten :D
tarafından
Eyyy sıkıntı o zaman :) iyi yirtarlar seni o zaman :))
(2,103 puan) tarafından
Ohaa :) hayatta büyutmelerine izin vermem çok iyi bakıyorum ben fkkrkrkrk
tarafından
Hahaha :))) şiissss :))) bişi olmaz ya emin ol acimaz büyümez
(2,103 puan) tarafından
Ben o kadar spor yapıyorum onun için, o kadar guzel narin sabunlar kullanıyorum izin vermem ki :D
0 oy
(732 puan) tarafından
Cnm bildiğim kadarıyla hastalığın ilk iki günü takılıyor diyee
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Yani inan bilmiyorum ben doğum yaptıktan 45 gun sonra adet gördüm 10ve  her ay oldum hic aksamadı adetin 3.günü taktırdım ama doğum yapalı 48 gün olmuştu  hic birşey de sormadılar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 437 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 597 göst.
24 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylandinc (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 264 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (630 puan) tarafından soruldu

412,675 soru

12,424,305 cevap

45,393 kullanıcı

Kategoriler

...