Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Esime hizmet ettigin sürece iyisin
0
oy
302
göst.
10 Mart 2023
Aile
kategorisinde
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
soruldu
Günaydın kızlar. Ne zamandır eşim sabahiari kalkmiyosun bana kahvaltı hazırlamiyosun diye başıma kakardi son zamanlar çok sık söylemeye başladı ondan önce ben sabahları bişey yiyemiyorum derdi. Neyse bende kalktım bu sabah ona tost yaptım çay yaptım. Kaldırdım neyse yedi içti bana dediki bana çorapla tırnak makasıni getirsene dedi kalktım getirdim. Sonra beyefendi çayıma şeker at da mutfağa getir dedi bişey demedim yine götürdüm bana bu sefer diyoki sigararamida getir bende dedim bu ne sabah sabah dedim sinirlendim suratıni beş karış asti çekti gitti ne eline sağlık dedi ne öptü haketmiyo ama ben yine Allah rızası için yapıyorum.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+1
oy
10 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bu adamlarda hiç iş yok valla karın sana kahvaltı hazırlamış bı öp günaydın de , yemeğini ye ellerine sağlık de git işine yani sonrada neden hazırlanmıyo oluyo. Kadınların şevkini hevesini kırıyolar sonra da bono kohvolto hozorlomoyoson
10 Mart 2023
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet malesef o kadar haklısın ki heves kiriyolar başka bişey değil. Verdiğim değerin karşılığını göremiyorum
10 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Maalesef canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
10 Mart 2023
BETIGUL
(
2,124
puan)
tarafından
cevaplandı
Sonuncusunuda yapsaydın belki gelirdi öpücük
10 Mart 2023
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız sinir oldum sabah sabah :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2023
Yaprak.k
(
13,468
puan)
tarafından
cevaplandı
Yüz verince astarını isteyenlerden senin eşin canım kusura bakma da gerçekten ben bile sinirlenirdim buna
10 Mart 2023
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım. Kimse dememis buna herhalde kendi isini kalk.kendin yap diye sonra bişey deyince sabahtan akşama kadar ben çalışıyorum oluyor
10 Mart 2023
Yaprak.k
(
13,468
puan)
tarafından
yorumlandı
Anneleri ogre öğretiyor çünkü eşim gelmis 30 yaşına hala ekmek ye der sofra kurar baktı oturmuyor eline durer verir ekmeği soğuk olur yok sunu giy yok bunu giy buyumemisler gibi davraniyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Aman canım yani senin eşin öyle alışmış galiba annesi öyle yetiştirmiş büyük ihtiy, o ne öyle kalkip kendi işini kendi yapsın herşeyi ayağına istiyor
10 Mart 2023
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte canım bunu söylediğimde sabahtan akşama kadar çalışan senmisin diyor
10 Mart 2023
BETIGUL
(
2,124
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ana rolu büyük burda genelde bizim evdeki çöpleri eşim işe giderken yol üstü atar sürekli ona bırakıyorum kaynanamgiller kalmaya geldi bize kaç ay bir iş yaparken çöp vardı atıp geleyim dedi bende bırak oğlun atar dedim neyse bir zaman sonra oğluna dedi bak anan sana hiç kıyıp çöp attırmadı el kızı nasıl attırıyor diye gülüp geçtim
:D oh olsun
10 Mart 2023
mys62
(
3,045
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne var bilmem kıyamayacak asıl erkek çocuğuna koyacaksın kız çocuğu daha narin olur ama erkek anneleri bir pof poflama yapar illa oğluna.. benim 2 kızım 1 oğlum var ama sürekli oğlumdan isterim herşeyi kızlar zaten söylemeden de yapar ama erkeğe öğretmek lazım küçükken ..
10 Mart 2023
Birbalannesi
(
17,265
puan)
tarafından
yorumlandı
BETIGÜL sen de kendimi gördüm Bazen benim kayınvalidem de böyle yapar eşim bir iş yaparken gel gel otur ben yaparım diyor bende siz yokken de o yapıyordu zaten bırak yapsın diyorum hatta özellikle eşime annesinin yanında iş söylüyorum çıkarken çöpleri unutma vs gibi :) kaynanam krizlere giriyor ama bir şey diyemiyor
10 Mart 2023
BETIGUL
(
2,124
puan)
tarafından
yorumlandı
Birbalannesi iyi yapıyorsun
Ben bebekten dolayı uyuyamıyorum ztn gözlerim çok ağrıyor eşim erken gidiyor malesef kahvaltı veremiyorum
Kayınvalidem ah vah bugün açmı gitti oğlum ben uykumu haram edip hazirliyim bari diyor bişey diyemedim madem o kadar üzülüyon kalk yap ya laf sokmalardan nefret ediyorum ki kalkmaz da
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2023
Birbalannesi
(
17,265
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya arada yapılır ona itirazım yok o an yorgun olursun canın kalkmak istemez iş buyurursun ki bizde zaman zaman ben bile eşime yaparım bana bir çay koyar mısın diye ama bir insanın içeceği suyu çayı bile sürekli başkasından istemesi bence acizlik başka bir şey değil
10 Mart 2023
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım çay koymak sorun değil çayını doldururum ama herşeyi sürekli benden istemesi zoruma gidiyor
10 Mart 2023
Birbalannesi
(
17,265
puan)
tarafından
yorumlandı
10 Mart 2023
Birbalannesi
tarafından
düzenlendi
Onu diyorum canım işte bu alışkanlık her şeyi başkasına yaptırmak istiyorlar yani çayı bile karıştır getir diyor :) yani bu isteklerin ardı arkası kesilmez bence sen doğru olanı yapmışsın suratını asarsa assın anneler olarak erkek çocuklarımıza her işini yapıyoruz ayağına götürüyoruz ama bebekken çocukken bu böyle büyüdüğünde devam ettirilmemeli ama görünen o ki senin kaynanan yapmış
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Az yede uşak tut diyorum ben. Su bile nadir veririm. Geberiyorum akşama kadar o bana versin daha.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2023
Elifylmz0660
(
1,249
puan)
tarafından
cevaplandı
Sadece dinimize göre biraz araştırma yapmanızı öneririm :)
10 Mart 2023
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
O ne demek
10 Mart 2023
Elifylmz0660
(
1,249
puan)
tarafından
yorumlandı
Araştırın işte kimseye bişey söylemek benim haddime değil benim dogrum başkasının yanlısı olabilir o yüzden arastırın
10 Mart 2023
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşe hizmet etmek sevaptır kesin bunu diceksin belkide. Ama hersey karşılıklı değilmidir. Ben sabah kalkmisim kahvaltı hazırlamışim. 6 da uyandım erken gidiyor diye. Onunda bana iyi davranması gerekmiyomu.
10 Mart 2023
Elifylmz0660
(
1,249
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok öyle birşey demeyeceğim. Öyle birşey değil
10 Mart 2023
Masallarulkesi_
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım soylermisin ozaman ne demek istedin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Eşin de abartmış yani eli ayağı yol gibi kadın sana güzel güzel kahvaltı hazırlamış teşekkür et işte yüz verdikçe astarını istemiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
26
cevap
1,314
göst.
Ben daha kötüydüm sen daha iyisin lafları canımı sıkıyor
28 Şubat 2020
Diğer
kategorisinde
Mücahideanne
(
13
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
30
cevap
340
göst.
Kızlar hasta olmadığınız sürece saat kac da uyuyorsunuz?
29 Şubat 2024
Aile
kategorisinde
Fato11
(
28
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
95
göst.
Kredi kartı teslim alınmadığı sürece bisey olur mu
7 Eylül 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
528
göst.
Çünkü ben içimden gelmediği sürece hiç birşey yapmam;)
20 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
Gentle Avenger
(
3,769
puan)
tarafından
soruldu
406,414
soru
12,186,830