Ben sacimi siyahtan 3 defa aciciyla actirtim bir kere actirtim kül rengi yaptirtim sonra sikildim sac renginden ve tekrar karaya cevirdim sonra tekrar sac rengimi deniştirdim bu defa kizil yapmam için ine acici kulanmam lazimdi ve evde bu defa kendim actim 6 ay kizil rengini taşidim ve tekrar kuaföre gidip ombre istediğimi soyledim ve tekrar tüm sacima acici uygulandi ve 1 ay taşiyip ine deniştirdim çünkü bu defata eşim beni kara sacla istiyodu ve mecburen ine karaya döndum yani şunu demek istiyorum sacin sert ve inaci bir sacsa ve gür bi sacin varsa bunu yaotirabilirsin benim sacim gür ve cok sert bi sac ve gerçekten saçina güveniyorsan yaptir ve yaptirdin şeyden memnun kal pişman olma çünkü ben yaşadim bu duyguyu son eşimle pişman oldum yaptirdima çünkü hiç istemedi saçimi oyle ve hani diyolar ya saç yaniyor falan diye evet yaniyor acici kulanildi icin ama saç zamanla 2 ayin içinde çabuk toparlaniyo ve unuduyorsun açici falan kulandiğini yani yalanim yok resim bile atabilirim sacimi kac kiliğa sokmuşum ve şu an sacim ine piril piril kasten denediğim için şunu soyleyebilirim nede meran varsa yap ve uygula sonra keşke demek oluyo o işte cok kötü bir şey korkma canim sac dediğin şey cabuk toparlaniyo ama sacin tel telse vazgec