0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar bebeğim yataktan parkeye düştü ve hemen acile götürdüm röntgen felan çekildi kafası şişti bir saat bekledik geldik birşey çıkmadı şükürler olsun ki ama takip edin geceye kadar dedi ama dizlerinde kızarıklık morluk var hafif acaba o dusmeyle mi ilgili dedim baska yerinde sıkıntı var mı dedi yok kontorol etti bacaklarını felan zaten hareket ettiyor sizce dizleri neden mor gibidir kırık felan değildir dimi kızlar kendimi beterin beteri gibi hissediyorum affedemiyorum kahroldum ağlamaktan 

6 Cevaplar

0 oy
(731 puan) tarafından

Sakin ol canım bu durumlarda soğuk kanlı olmak lazım. Kırık çıkık veya çatlak olsaydı çocuk ortalığı yıkardı duramazdı. Hem doktor da kontrol etmiş heryerni dokunup bakmıştır. Sadece gözetmelisin başka bisey elden gelmiyor maalesef :(

(263 puan) tarafından
Evet dokundu bacaklarını çevirdi kollarını hakret ettirdi canım göğsünü dinledi röntgen çekti keşke çocuk doktoruna goturseydin telaşla acile götürdüm
(731 puan) tarafından
Tmm ozmn sıkıntı yoktur allahın izniyle. Göz kayması fışkırarak kusma gibi durumlarda travma olabiliyor. Inan bana çocuklar çoğumuzdan daha kuvvetli ve esnek  :)
Üzücü bi örnek vermek istemem ama bak depremden enkazdan ufacık ufacık çocuklar çıktı koruyan allah :)
-Reklam-
0 oy
(2,720 puan) tarafından

Çocukta kırık ezik bişey olsa feryat figan ağlar bagırır. Bişey olmaz inşallah önceden olmuştur o.

Geçmiş olsun 
(263 puan) tarafından
Canım yön dustuktsn sonra vaktim öyleydi tabi doktor kontorol etti yok o konuda dedi kafası şiş krem verdi film çekildi çocuk doktoruna goturseydin keskeee
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Çokmu şiddetli düştü
(263 puan) tarafından
Kafası şişti canım parkeye düştü yataktan
(9,235 puan) tarafından
Okudum onu şiddetini sordum bazı bebekler tenlerinden hemen morarabilitor sonucunda temizmiş korkma
(263 puan) tarafından
He evet canım ilk başta kırmızıydı sonra geçti kırmızılık ama dedim aacan kırıldı felan mi veya çatladı tanı şuan baya hareketli keşke çocuk doktoruna goturseydin diyorum o daha mı iyi bakardı
(9,235 puan) tarafından
Acilemi gittin
(263 puan) tarafından
Canım evet acile götürdum aceleyle özele gittik aynı hastanede de çocuk doktorumuz vardı keşke gitseydim telaşla unuttum
0 oy
tarafından
Kırık olsa duramaz düştüğünde olmuş oLbilir 
0 oy
(570 puan) tarafından
Kızımda geçen gün yataktan düştü ama inanki canım panik yapmak onada zarar verir sanada.Ben önce inceledim kızımın her yerini zaten aklını başka biseye versin diye oyaladim ve çabuk sustu Allah'tan .Kaşinin üstü şişti morarmaya başladı.Bizde de derler morarmasini alır vikis sür diye. Öptüm, Vikis sürdüm .Uyku saati yakındı uyutmadim baya.İzledim bir değişiklik var ki diye şükür şişide o gün içinde indi belki daha fazla şişecekti.Siz doktorada goturmussunuz maşallah bir  skntisi yoksa zaten düşmesi kalkamsi normal.Tabi böyle değil ama napalim olabiliyor Allah'ım beterinden korusun Çok geçmiş olsun 
(263 puan) tarafından
Canım öyle bende hemen sakinlestirdim düştü ama kafası şişmişti film felan çekildi krem surduler hemen birşey çıkmadı işte dediler ama çocuk doktoru daha mı iyi bakardı acilden bilmiyorum
0 oy
(9,932 puan) tarafından
Acaba kac anne büyüme evresinde yavrusunu yere düşürdü? Canım sakin ol sende onlardan birisin düşme durumlarında cocugunu takip edeceksin baska yapacak pek bişey yok sonrası için bulantı kusma goz kayması bilinc kaybı durumları olmadıgı sürece telaslanma mor yerlere krem ya da kantaron yagı sur cok gecmıs olsun 
(263 puan) tarafından
Tamm canım çok sağol öyle ama insan mahvoluyor kendimi parcalasayim var nasıl dikkat etmem diye işte ama oldu kafamı duvarlara vurucam
(9,932 puan) tarafından
Canımsın sıkma canını bunun annelıgınle bi ilgisi yok cocuklar henuz bılemıyor bazen bu sıkıntılar yasanıyor nasıl şimdi yavru
(263 puan) tarafından
Sağol canım öyle işte ama insan kendini suçluyor cevremdekilerfe öyle beni suçladılar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,445,980 soru

23,754,944 cevap

315,116 kullanıcı

...