0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Koltuklarımı geçende sileyim dedim ama hiç ičime sinmedi sanki temizlenmiyo gibi geliyo 1 buçuk yaşında kızım var bazen batırıyo silmek zorunda kalıyorum koltuklarını yıkatıp memnun kalan var mı 

15 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
Ben yıkatmistim olk ve son kez. Pütür pütür oldu. Dokununca sanki üstüne tuz dökülmüş gibi his var. 
-Reklam-
0 oy
(8,296 puan) tarafından
Yikatmak tabiki kendim hiç uğraşamam bende yikaticam
0 oy
(13,386 puan) tarafından
Yıkatmak daha mantıklı ama ben renginin solmasindan korkuyorum
0 oy
tarafından
Benim koltuklarım kırık beyaz  rengi hep silerim hiç leke vs olmazdı tertemizdi  ben kaç yıl oldu alalı bir yikatayimda iyice tertemiz olsun mis gibi koksun  dedim yikatinca  süngeri renk saldı krem koltuk bej oldu keske yikatmasaydim diyorum kötü oldu onun üzerine en az 5 kere sildim eskisi gibi ışıl ışıl olmadı yani koltuğuna bağlı bir daha açık renk koltuk asla yıkatmam bana ders oldu 
0 oy
(1,911 puan) tarafından
Silince pis su vs içine giriyor koltuğun sonra tekrar kusuyor deniyor. Ben yikatiyorum.
0 oy
(10,037 puan) tarafından
Yıkatmak kesinlikle tertemiz oluyo 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Yikattim adam hem uyguna hemde çok güzel yıkadı yatasida yikattim silince sabunlu falan kalır ya illaki
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Her sene yıkatıyorum zahmetsiz temiz 
0 oy
(18,886 puan) tarafından
Yikatinca temiz oluyor. Silmek zahmetli ama her zaman en ufak kirlenmeye yikatamadigin için ikisinin de yeri ayrı. 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Uzun süreli temzilik için mesela yılda bir yıkatmak iyi bir şey
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Yıkatmak tabikid e canım .benimde kızım küçük surkeli batıyordu eşim yıkama makinası aldı kendimiz ayda bir yakiycaz iki sefer yıkadık çok güzel oldu tertemiz silince ıslagı içinde kalıyor pis suyu ama makina tüm suyu kiri çekiyor 
0 oy
(7,659 puan) tarafından
Yıkattim ben daha iyi çünkü eşime sildrmistim hamile iken maşallah bütün gücünü kullanmış hep pütür pütür olmustu :) yikat kafan rahat etsin 
0 oy
(322 puan) tarafından
Bence yıkat canım hem uğraşmana değmez hem daha temiz oluyor
0 oy
tarafından
Senede bir yıkatırım tertemiz olur
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Senede 1 yıkatmak tabiki küçük pislenince silersin yazın yikatirsin temiz olur yani 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 169 göst.
13 Eylül 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selmamustafa (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.