0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,055 puan) tarafından

Kızlar göğsümde apse oldu baya kitle şeklinde , ultrason bakıldı doktor enjeksiyonla biraz boşalttı ama ben dayanamadım açısına ,iki günde bir pansumana gekincek dedi 

Evde kara melhem ,pişmiş soğan falan deniyorum 

Nasıl olacak bu ya inanilca ağrılı bı durum :'(

2 Cevaplar

+1 oy
(4 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin aynı durumu bende yaşadım seni iyi ben anlarım o ağrıyı vs. zor süreçti gercekten 
(1,055 puan) tarafından
Sizin nasıl geçti peki ,ya bir yıldır emzirmiyodum nerdeyse nasıl oldu anlamda veremedim , kıpkırmızı gogsum el değmiyor iğne sokuyolar :(
(1,055 puan) tarafından
Aminnn aminn Allah kimseye vermesin
(4 puan) tarafından
Benim bu hastalık başıma geldiğin de 7 aylık hamileydim gogsumun alt kısmı kıpkırmızıydı el değmiyordu sonra sertleşti çok kez boşalttılar göğsümden kesi açip apse olmuş dediler ama o boşaltma işlemi beni öldürüyordu en sonun da üniversite hastanesinde biyopsi yapıldı
(4 puan) tarafından
Biyopsinin sonucu çıkana kadar ben dogum yaptm sütün gelince o kesi acılan yerden süt be iltihap akmaya başladı sürekli o iltihabını akıtıyordum oda cik canımı yakıyordu sürekli süt aktığı için ordan kapanmasi çok çok uzun sürdü  o gogsumle çocuğumu emziremedim biyopsinin sonucu cıktı ve granülomatöz mastit denildi
(1,055 puan) tarafından
Ahh nekadar zorrr bide gebeymişsin gelmiş geçmiş olsun kuzum,
Bana kesi atmadilar ,sizinkini uyusturpmu attılar kesiyi
(4 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım seninkide tez zamanda geçer insaAllah benimki gibi olmaz bana yapılan şeyler sana gerekmez insaAllah senin denediğin pişmiş soğan koymak lapa yapıp koymak vs. çok şey denemiştim hiç bisey fayda etmemisti  we sonucum granalömatoz mastit çıkınca çok  doktor gezdim ve hepsi de kortizon ilaç kullanmam gerektiğini söylediler bebeğimi emzirdigim halde yüksek dozda kortizon ilaç kullandım o biraz o zamanla göğsümdeki o sertliği kitleyi yumuşatmısti ama doktorlarn söylediği şey öldürmez ama çektirir bu hastalık böyle bi hastalık demişlerdi tekrar nüksedecegini söylemişlerdi okuyup arastirlarmda da gerçekten tekrarlayan bi hastalık oldugu yazıyordu
(4 puan) tarafından
Ewet uyusturdular en az 10 15 tane iğne wurdu göğsümden ama  inan faydası ya olmadı yada az oldu bilmiyorm o boşaltma işleminin acısı tarifsiz
(1,055 puan) tarafından
Yaa ciddimisin tekrarlıyor olması beni bitirdi ,Çok zor Allah'ım bu acı yanma hissi surunduruyor cidden Umarım Allah'tan birdaha olmaz
(1,055 puan) tarafından
Allah Allah,Sen öyle söyledikçe yaram sızladı resmen :(
(4 puan) tarafından
Ewet tekrarlıyormus malesef gerçekten çok zor bi süreçti benim için özellikle hamilelikte ortaya çıkması ve bebek olduktan sonra dewam etmesi ve göğsümden sütün gelmesi de iyice işi zorlartırmıştı ilk zamanlar bunula ugrasmaktan hastane hastane gezmekten bebegimle hiç ilgilenememistim annem ilgileniyordu saolsun canımdan bezdirmisti deyim yerindeyse yine tekrarlamasından çok korkuyorum insaAllah sen benim yaşadıklarımın hiç birini yaşamazsın gelir gecer
(1,055 puan) tarafından
Ay düşüncesi bile kötü ya nasıl zor olmuş öyle ,Rabbim birdaha yaşatmasın kuzum ,çok sağol bilgi verdiğin için ,iyi geceler
(4 puan) tarafından
Rica ederim canım Rabbim şifa wersin sana da hayırlı geceler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahhh çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin 
(1,055 puan) tarafından
Aminn çok sağolun;(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hatmi (28 puan) tarafından soruldu