El-Mucib dilekleri kabul eden
Ya-Vedud seven ve sevilendir
Ben bu iki isminin faziletine çok inanırım ve çokta çekerim Ya-Vedud hep sıkıntımı gidermiş içimi ferahlatmıştır El-Mucib de dualarımı kabul etmiştir inşallah
Er Rahim:Rahim Çok merhamet eden, büyük nimetler veren. Günde zikir sayısı: 258 Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.
El RAKÎB: Rakib Bütün varlığı gözeten bütün işleri murakabe eden Günde Zikir Sayısı : 312 Her işte Allah’ın koruması altında olmak için okunur. Ya Rakib ismini okuyanlar yitiğini bulur, başına gelecek bela ve musibetlerden korunur. Allah’ın himayesine girer.
EL VEKÎL: Vekil Kendisine tevekkül edenlerin işlerini en iyi neticeye ulaştıran Günde Zikir Sayısı : 66 Allah’tan her türlü yardımı görmek için okunur. Ya Vekil ismini zikreden musibetlerden korunur. Rüzgar ve gök gürültüsü korkularından emin olur. Rızık kapıları açılır. Hergün sabah vakti 66 defa Ya Vekil ismini zikredenin rızkı artar. Düşman üzerine zöhre saatinde 66 defa Ya Vekil ismini 66 defa okuyarak beddua edilirse düşman hezimete uğrar.
El TEVVAB: Tevbeleri kabul edip günahları bağışlayan bunu sayısızcaokuyorum sayı belirlemeden dilimden düşmüyor.
El-Vedud İsminin Ebced Değeri ve Zikir Saati
Zikir Adedi: 20
Zikir Günü: Pazartesi
Zikir Saati: Kamer
Öğlen ezanına iki saat kala bu esma zikredilir. (Öğlen ezanı 13.00’da okunuyorsa saat 11.00’da bu esmanın zikir vaktidir.)
İkindinin son vaktinde zikredilir. Gece ise teheccüd vaktinde çekilir.
Bunları okuyorum anlamları ile yazdim canim
1,490,644 soru
24,361,446 cevap
347,110 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın