0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Bugün sınava girdim ilk girisimdi maalesef kaldım ve abzurt bişey yüzünden kaldım kaldığımız değil dandik şeydwn kaldığıma üzülüyorum moral verin kızlar yaa

9 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Neydi sebebi canım
(1,622 puan) tarafından
Her şeyi yaptım en son paralel park var peşpeşe park alanlari zaten boş yere park ederken hoca bırak dedi hoca
(9,235 puan) tarafından
Büyük ihtimal yanaşma mesafesindedir
(1,622 puan) tarafından
Yok öyle değil.bir.bosluk var araç varmış gibi hayal edicez diğer boşluğa girmem lazımdı.yapmasam gam yemicem de bari uyar da öne gir de mübarek
(7,791 puan) tarafından
Her şerde bir hayır vardır böyle düşün canım
-Reklam-
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Geçmiş olsun 2. De geçersin inşallah. Neden kaldın
(1,622 puan) tarafından
Paralel parkta ya kış yere park ediyordum etmedim bile daha hoca bırak dedi direk
(5,481 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Üzülme kuzu bi daha girersin. Daha çok çalışırsın. Hemen ilk girişte olcak diye.bisiy yok. Sıkma canını 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Benim ilk girişimde hatalarım çok oldu ama çok güzel komisyona geldim şükür geçmiştim ama bana 1 sene yanlız sürmemem konusunda  söz ver demişti öylede yaptım şuan çok güzel kullanıyorum hatalar illaki oluyor ama bazı komistoncylar gıcık tabi yaptığın hata sinyal çarpma park edememe değilse bunlar kesin kalış sebebi zaten 
(1,622 puan) tarafından
Herşeyi yaptım en son paralel park vardi yanlış yere yanasmisim daha park etmedim bile hoca bırak dedi direk
(1,020 puan) tarafından
Bizim hocalarda ona kesinlikle dikkat edin demişlerdi adamlar sana yanlış yere park ediyorsun Bi tık ileri yada geri git diyemez orda park etmeye çalışsaydın zaten çarpardın anladığım yerde durduysan ama heyecan işte bir kere güzel sürmüşsün ikimcidede iyi sürecepine eminim alırsın sen
(1,622 puan) tarafından
Onlarda haklı aslında aman ne bileyim şimdi 1000 lira para yatiracam telafi ders alıp sınava giricem
(6,437 puan) tarafından
Bana canım yanaşana kadar ses etmedi mesela sen tamam dediğinde kontrol edicem dedi iki direk arası  olanda L şekilde olanda da yanımda olan değil ama arkada oturan kadındı resmen hata arayıp panik ettirmeye çalıştı hatta indim hocanın suratı asıktı kesin kaldım dedim hoca ben seni ararım öğrenip çocukla bekleme hiç dedi gittim eve st 4gibi aradı geçtin dedi
0 oy
(9,814 puan) tarafından
İkincide girersin sıkma canını 
(1,622 puan) tarafından
Of inşallah ya yaptıklarımı yapamamaktan korkuyorum ne güzel sona yaklasmistim
(9,814 puan) tarafından
Ablam 3. Girisinde aldı oylekı 2.girisini bize soylemedı bile alırsın insallah
0 oy
tarafından
Eşimde ilk sınavda paralel parkta kalmıştı bugün 2inci sınavıydı az önce aradı geçmiş çok şükür ,sende üzülme canım ikincisinde geçersin inşallah
0 oy
(52,366 puan) tarafından
bende ilkinde kalmistim yani bilerek birakmislardi geciyo hakki deyyipte bıraktılar 
0 oy
(663 puan) tarafından
Merhaba ikinci sınava girdiniz mi nasıl geçti 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım ikinciye kadar arabanız varsa sürekli yap bari sınav alanında geçersin inşallah sınav değilde stresi öncesi bitiriyor insanı 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 677 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (586 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 51 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde BoncukGozlum (2,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 233 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kevokimmm (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.