0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ilk gebelikte yok sonradan oluyor mu benimki kan grubm AB Rh pozitif dün kan verdim AB Rh negatif çıkmış ikinci gebeligim

7 Cevaplar

0 oy
(1,588 puan) tarafından
Eger kocanız pozitif ve siz negatif iseniz, karnınızdaki bebegin kan gurubu da sizinki ile aynı degilse, yani babadan ise aranızda kan uyuşmazlıgı olur, ve vucut bebege zarar vermesin diye kan uyuşmazlığı ignesi yapılır size, ama sizin kan gurubu sonradan nasıl farklı cıktı anlayamadım, en iyisi tekrar tahlil verin
tarafından
Yanlışlık var dimi resmi nikah kiyarken kan veriliyor yoktu öyle birsey ilk bebeğim de de yoktu şimdi ikinciye hamileyim ve kan grubum değişmiş
(1,588 puan) tarafından
Yanlışlık olabilir canım, ama şöyle bir durum var kan uyuşmazlıgı varsa olduki eskidende negatifti kan gurubun diyelim, ilk gebelikte sıkıntı olmuyor genelde , vucut farkedene kadar bebek doguyor zaten, ikinci bebege sıkıntı yapabiliyor, sen sakın ihmal etme tekrar kan ver
tarafından
Yok canım eskiden de pozitifti
-Reklam-
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Tekrar baktır kan değişmez.
tarafından
İnşallah oyledir
(1,102 puan) tarafından
Biri ile karıştırmış olabilirler. Bu tip hatalar oluyo bazen
tarafından
Ay inşallah öyledir
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Tekrar baktır bence öyle birşey olmaz kan değişmez ki. 
tarafından
Dimi doktor da öyle söyledi pazrtesi özele gidcem bak resmi nikah kiyarken kan veriliyor yoktu 1 bebeğimde de yoktu şimdi ikinci gebeliğim dün kan verdim negatif çıktı ama kanım pozitif
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Hayır canım kan grubu değişmez ki bu yanlışlık var hamileyken de çocuğun kan grubunu bilemiyorlar sonuçta tekrar ver istersen durumu izah et doktora 
tarafından
Doktor da e namizdan baktım tüm tahlillarim AB Rh pozitif ama ikinci gebeliğim dün kan verdim negatif çıkmış kan grubum
(6,938 puan) tarafından
Değişik bir durum valla çok şaşırdım ben ilk defa duyuyorum
0 oy
(672 puan) tarafından
Kan grubu değişmez canım 
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Yanlışlık vardır nasıl farklı çıkıyor kan grubun 
0 oy
(7,828 puan) tarafından
Kemik iliği nakli olmadığı sürece kan grubu değişmez ki 

İlgili sorular