0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (788 puan) tarafından
Kizlar oğlum 3 yaşında. Bir haftadan fazladır wc egitimindeyiz iyi kötü alışmaya çalışıyoruz. 3 yaşına girince oğlumda ayrı bı sinir patlaması öfke oluşmaya başladı . Gelip babası ve bana cimcik atmaya başladı vuruyo . Güzellikle söylüyorum , bağırıyorum hala devam . Bugün artık beni kriz gecittirdi o kadar doldum ki sakin kalmaya çalışıyorum çok bunaldım nolur akıl verin daha neler var şuan yazamiyom 

Tırnak yemesi uzun zamandır var iki tane oje aldım hiç fayda etmedi yedikçe yiyo başka ne yapabilirim bilmiyorum akıl verin bana çocuğumun bu davranislarini napsam düzelir 

3 Cevaplar

0 oy
(788 puan) tarafından

En İyi Cevap
Birde bişey isterken sürekli tekrar ediyo tamam oğlum diyorum kaç defa daha diyo sinir ediyo beni. Buna da çözüm varmı bende kendime vakit ayırmak istiyorum iyice bunaldım 
-Reklam-
0 oy
(7,766 puan) tarafından

Oy oyyy benimkide 3 yaşında ayrı bı velet oldu vala bazen taniyamiyirum herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor anırıyor resmen :Do tırnak yeme bizdede vardı yapma yapma yapma diye diye unutu arada yapar ama 

(788 puan) tarafından
Babası varken daha coşkulu dikkatini çekmeye calisiyo sürekli babasida seviyo beş dk sonra deliriyo bizimki gene
(7,766 puan) tarafından
Benimki söz dinlemiyor babası varken şımarık bı çocuk oluyor
Bide bu taktiği denesen mesela bnmki bana vurunca filan vicdan yaptırıyorum :D iyi sen yap böyle beni çok üzüyor sun kimse beni sevmiyor vuruyor bana vs vs diye soyleniyorum vicdan yapıp tam tam sebiyom ben seni diyor :D
(788 puan) tarafından
Ben sadece uf acıdı yapıyorum opuyo beni. Bı zaman sonra gene yapiyo bugün normalde çise gidersi falan 3 defa altına yaptı kızdım çünkü başlarda değiliz ilk günler yapsaydı bişey demezdim yapma başka pijama kalmadi kirlendi falan dedim bilerek altına yapiyo beni sinir etmeye bayiliyo
(7,766 puan) tarafından
Ay zor kuzum zor vala büyükler boşuna demiyor erkek çocukları evde yetiştirilmek diye :D
(788 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım napsam bilmiyorum hem kendini ağlatıyor hem beni uzuyo
0 oy
(51,545 puan) tarafından
her yaşları ayri zor surekli mi vuruyo sinirlenince mi
(788 puan) tarafından
Of of napcam benimkinin de sonu seninki gibi valla usandım ya
(51,545 puan) tarafından
elimde olmadan kiziyorum sonra pisman oluyorum bende
(788 puan) tarafından
Aynen valla ama kizmamam elde değil o kadar üzerime geliyoki
(51,545 puan) tarafından
cok fena bu sipalar☺️
(788 puan) tarafından
Öyle valla hep sabır çekiyorum ama gene de bunaliyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Canansydmr (1,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 372 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
24 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bendemistim (800 puan) tarafından soruldu

409,509 soru

12,308,663 cevap

38,638 kullanıcı

Kategoriler

...