Yaa bence değilsin hasta ama. Daha beteri var. Ben ilk.gebeligimde neler yaşadım anlatsam ağlarsın. Tatilde idrar yolu enfeksiyonu oldum. Şu darbenin olduğu sene.. kand gebelik çıkmadı. Doktor gebelik yok detip bana dayadı bir sürü ilacı. Meğer gebdymisim. Bebek hadi düştü düşecek derken ense kalınlığı sonra organlarda gelişmeler en son amiyosentez ile trisomi 18 cikti. Ben 5 ay hastane kapılarında doktor kapılarında ağladım. Kocam destek olacağına köstek oldu bana. Ne zulüm etti o zamanlar. Neyse ben onu ilaçla ölü doğurdum. Şu ağlamam 8 senedir geçmedi. Hep kendimi suçladım. Eşimin doğum yaptıktan sonra beni babamı evine bırakıp bacısı ile avm gezmesi, beni arayıp sormamasi. Almaya gelince sofraya oturmayıp beni anlatması. Kırkı çıkmadan kaynanası gorumcesinin torununu görmeye çağırması ve beni kocama tokatlatip yatağın içinde depresyona sokmasu. İkic çocuğumu düşürüp kan kaybından hastaneye kaldırıldığında Kocamın beni birakip kardeşinin doğum gününe gitmesi. Çok anlatırdım ama bu kadar yeterli okur sanirim. Allah bizi imtihan ediyor. Allah aşkına kendine eziyet etme