0 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar.  Genelde kızlar babayı, erkekler anneyi sever diye söylenir. Sizce doğru mu tecrübelernz neler. Benim ilk çocuğum daha bilmiyorum 5 aylık 

30 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından
Çocukla kim ilgilenirse çocuk onu sever :) 
-Reklam-
0 oy
(3,354 puan) tarafından

Oğlum üç yaşına gircek hala dibimden ayrilmaz bazen oyuncaklarına dalıyor tuvalete gideyim diyorum ben kalktığımda oda benle kalkıyor :D

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında aşırı babacı babası tuvalete gitse peşinden ayrılmıyor bide bana baba mı daha çok seviyorum der
0 oy
(684 puan) tarafından
18 aylık oğlum var tuvalete bile beraber gidiyoruz gerisini sen dusun gündüz koala gibi yapışık geziyoruz kızımda 6 yaşında 1 gidiyor annecidir babasını da çok sever ama çok çekinir 
0 oy
tarafından
benim oğlum babasının olduğu yerde yüzüme bakmaz babası kızar ben hemen fırsat bilip koşar sarılırım belki bana sığınır yok anam yine babaya koşar :-(
0 oy
(6 puan) tarafından
Canım benim hiç alakası yok benim 2 oğlum var büyük oğlum küçüklükten beri hep annemi daha çok seviyorum der ama babasını daha çok sever ama küçük oğlum küçüklükten beri hiç ayrım yapmadı şuan 9 yaşında ve halen hiç kimse söyletemedi anne yada babamı seviyorum demeyi hep ikinizide eşit seviyorum der ve gerçekten öyle ben yanında olmadığım zaman babasının burnundan getirir babası yanında olmadığı zaman benim burnumdan getirir hayatı ikimizede düşkün her çocuk aynı değil anlayacağın ve çocuğun kimi sevdiği anne babanın birbirine davranışı belirliyor çocuk sizi hep birlikte ve mutlu görünce ikinizide çok sever ama anne babaya veya baba anneye kötü davranırsa veya ağlatırsa çocuk kötü olan kişiden soğuyor bunu unutma  
0 oy
(999 puan) tarafından
İki buçuk yaşında oğlum var bensiz bir dakka durmuyor... Doğduğundan bu yana aynı.. yapışık ikiz gibiyiz tuvalette bile peşimden geliyor... Hiç iyi bir şey değil.. gerçekten acil bir durum oluyor kimsede durmuyor baba da dahil . İnsan bir an bile yalnız kalmıyor..hiç heves etme derim yani 
0 oy
tarafından
1 buçuk yaşında oğlum var babacidir kendisi ...eşim eve gelsin oğlum beni unutur ..eşim tuvalete gidince bile peisnden gider 
0 oy
(135,787 puan) tarafından
benimkiler hep babaci gorunus olarakda sevme olarakda  ☺️☺️☺️ ama uyurken uyanirken falam hep anneeemmm diyo 
0 oy
(10,200 puan) tarafından
Benimki 3 buçuk yaşında baba delisi bende beni sever diye seviniyordum oğlum babasına aşık kızım bana 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 300 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seher B. (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 415 göst.