0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,852 puan) tarafından
Kızım Nisan'da 2 yaş olacak aşırı su içiyor elinden alma içecek o derece

11 Cevaplar

0 oy
(3,316 puan) tarafından
Bi cocuk dr na götürün kan tahlili yapılır. Seninde için rahatlar
(2,852 puan) tarafından
Tmm canim çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Benım oğlum 19 aylık aşırının da otesınde su ıcıyor doktora sordum onsanlar su ıcmıyor dıye ağlıyor bundan mı sıkayet ediyorsun dedı  oğlumda tek böbrekte genısleme var belkıde ıctıgı su sayesımde genısleme suan ıcın durdu
(61 puan) tarafından
Canım doktor bisey diyormu peki çocuğun bobreginden ötürü benim kızımın sağ bobregin de  14 milim çapında kalisiyel ektazi mevcut büyüme var karnındayken belliydi 3 aydan 3 aya kontrole gidiyoruz oda 21 aylik surekli su istiyor
(1,060 puan) tarafından
Bız de sureklı takıp altındayız suan amelıyatlık sevıyede degıl bızımkı de en son 14 tu 25 e yukselırse amelıyat konuşulur dedıler
(61 puan) tarafından
Allah şifa versin yavrularımıza inşallah
(2,852 puan) tarafından
Su içmek normal ama bilmiyorum canım çok icmeside korkutuyor beni
(1,060 puan) tarafından
Valla aynı terırgınlık bızde de bar ve bu sadece su degıl benım oğlum bırseyler ıcmeyı çok sevıyor
0 oy
(61 puan) tarafından
Vallahi haziran 8 de benim de kızımda 2 ye girecek aşırı su tüketiyor su su diyor daha arkamı dönmeden  normal heralde 
(2,852 puan) tarafından
Su içmek normal de bilmiyorum ben yine korkuyorum
0 oy
(9,664 puan) tarafından
Aynı yegenimde öyle kardeşim götürdü doktor şekerden şüphe etti baktı temiz çıktı sonuçları inşallah birşey yoktur doktora göster genede
(2,852 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(457 puan) tarafından
Doktora götürmen daha iyi olur seninde için rahat etmiş olur  inşAllah bişeyi cıkmaz yeğenim de öyleydi hep normal diye düşündük ama şeker cıktı şuan insülin kullanıyor.
(2,852 puan) tarafından
Yaa Rabbim şifaa versin inşallah canım
(457 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Benim oğlan da Mayıs'ta 2 yaşına girecek canm bu aralar oda çok su içer oldu ins zararı olmaz
(2,852 puan) tarafından
Suyun zararı olduğunu düşünmüyorum ama biyandan. Da korkuyorum
(2,126 puan) tarafından
Bende öyle canm sürekli göz önüne koyma biberon veriyorsan az koy öyle yapıyorum bnde
0 oy
(727 puan) tarafından

Çok su ile kastın ney onların yudumları çok ufak oluyor sana çok geliyordur. Ben kendim aklıma gelmez ama oğluma sürekli içiririm. Kendisi de baya içer. 

Su iyidir böbreklerini çalıştırır zihni aktif olur ne güzel :)

(2,852 puan) tarafından
Öyle mi canım sagol
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Kızım da çok sever suyu bağırsaklardan ziyade zeka gelişimi için de çok faydalı bir de karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsa ondan da çok içebilir 
(2,852 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
0 oy
(5,994 puan) tarafından
19 aylik oglum cok içiyor değerleri de cok guzel su iyidir dedi dr icsin dedi
(2,852 puan) tarafından
Şu içmek normalde ne bilim bian korktum
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Bnmkide aynı kız. 20 aylık 1otreye yakın su tüketir.. bol bol çiş yaparız. Bu zararı olcani sanmıyorum. Ek gıda döneminden beri çok su içiyor. Bi sorun olsa çıkardı diye düşünüyorum muhtemelen. Çünkü aralarda kan tahlilleri kontrolleri vs oluyordu bi sorun yasamadik
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Şeker  yoksa suyun zararı olmaz cnm
(2,852 puan) tarafından
Gitmedim canım hiç hastaneye Rabbim korusun
(4,849 puan) tarafından
Amin Insalah  cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
28 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cikolataaa (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 229 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Musa43 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,325 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,873 soru

12,208,694 cevap

36,778 kullanıcı

...