0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (357 puan) tarafından
Kizlar bebeğim hep uyuyor hiç uyanmyr zorla uyandyrm beş dkk gözü açık sonra uyuyor tekrar emmiyor zorla emdirmeye clsyrm emmedigi için sütüm de olmyr uyanıp aglamyr hep uyuyor sütte icmyr napym napmam lzm topuğuna vurup kaldryrm süt vermek için içim çiz edyr öyle uyandrincs ama içmiyor yine böyle başına gelen var mı napcm napmam lzm 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım topuğunu hafif sık uyandır yoksa Allah korusun sarılık olur 
-Reklam-
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Ayyy bennn kızım 2 gün kuvede kaldık eve geçtik 2 gün kaldık asla uyanmıyo aynı şekilde topuğuna vuruyorum burnun sıkıyorm ağlayıp geri uyuyordu sonra 1 haftalık kontrolde sarılık 13 çıktı doktor hemen yatış verdi bir gece kaldı sabah çıktık 2 gün kaldı yine gittik kontrole geldik baygın gibiydi acile götürdüm uyanmıyo diye acile herkes bssiam toplandi ama doktormiz normal dedi sadece sık sık emzir hiç korkma ben uyuyunca içim içimi yerdi uyanmıycak diye korkudan ölüyodm stresten kendimi yedim bitirdim şimdi 2 aylık :)) 
0 oy
(315 puan) tarafından
Bebeğin kaç günlük? Altını açıp öyle uyandirabilirsin.
0 oy
tarafından
Benim bebeğimde öyleydi sarılık olan bebekler öyle oluyor benide emmezdi bende sagip biberonla zorla icirirdim biberonada alismadi 2 buçuk aylık oldu biberon veriyorum kabul etmiyor meme istiyor çok şükür düzeldi sende öyle yap istersen
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Benimde başıma geldi uyandiramazdim sarılık oldu bitek bütün kıyafetlerini soyunca gözlerini açardı her emzirmede yaptım kilo almaya başlayınca artık kendisi uyanmaya basladi  şimdi 14 aylık uyusun istiyorum uyumuyor:) annelik hep bir zahmet
0 oy
(682 puan) tarafından
İlk zamanlar normal csnim korkma elinden geldiğince sık emzir eğer çiş sayısı 5 6 bezden az ise doymuyor demektir kapalı Bez sayısı da yanlış hatırlamıyorsam günde 1 2olmasi gerekiyordu topugunu sık burnunu hafif hafif sık daha uyanmıyorsa altını aç altını değiştir karnını ıslak mendille sil ben genelde böyle yapıyordum 3 saatte bir uyandırıp emzirmek için 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde O.38.hd (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (583 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,446,177 soru

23,757,057 cevap

315,234 kullanıcı

...