0 oy
144 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (120 puan) tarafından
Hanimlar 4 sene once ceyizmde kalan fondötenlerim var acmadim daha tarihleri açıldıktan 12 ay sonra geçiyor simdi kullanabilirmiyim acaba zarari var midir

8 Cevaplar

0 oy
(9,100 puan) tarafından
Ben açtıktan sonra iki sene sonra bile kullandım sjsjsjjs 
(120 puan) tarafından
Bi sknti olmz yani diyorsun
(9,100 puan) tarafından
Benim arsız bir cildim var. Seninki hassassa zarar verebilir canım bilmiyorum.
-Reklam-
0 oy
(17,480 puan) tarafından
Ben kullanmazdım. Sonuçta içinde bir sürü madde var. Makyaj malzemeleri normalde bile cilde zarar verir tarihi bittikten sonra ki etkileri nasil olur kim bilir
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Açıldıktan sonra başlıyor diye biliyorum son kullanma tarihi
0 oy
(6,437 puan) tarafından
4 yıl olmuş canım kullanman uygun değil
0 oy
tarafından
Kiz benimki 4 sene once acilmis hala kulanyorum herzamn dik ayda yilda bir bi sikinti olmadi
0 oy
tarafından
Ceyize fondöten mı alınıyor ;) ilk defa duydum.

4 senedir hiç lazım olmadıysa gerekli bir çeyiz eşyası da değilmiş demekki ;)))

Açıldıktan 1 sene içinde tüketilmesi gerekiyor ama açmadan geçerli bilemedim
tarafından
Bohcadan bahsediyorsun sanırım. Ama mesela neden 5 parfüm. Ben kiyamazdim sanırım. Eşime hiç yük olmak istemedim. Bir çop aldırmadım. Adet diyede yani herşeyi yapmak zorunda değiliz ki demi. Bizim burdada düğün alışverişi adet ama ben kıyamadım. Alışverişe çıkmadık. Birde bana saçma geliyor. Evlendikten sonra parfüm alamiyormusun mesela.belki zevkin değişecek. Al bak kullanmadım çoğunu duruyor diyorsun ne gerek varki degilmi arkadaşım.
Belki ben eşimi cokk sevdigim için kıyamadım ama gereksiz ya. Şimdi bile ne istesem zaten alıyor sağolsun.
(856 puan) tarafından
Allah herkesin mutlulugunu daim etsin de kıyamayanlar ileride hep pişman oluyo kullanmadığım şeyler sıfır olanlar kremler onun dışında kullandım her şeyi bende eşimi çok seviyorum 7 sene sevgili kalıp evlendik şimdi de sağolsun çoğu istediğim şeyi alır ama zamanında aldırdigim hiç Bi şey için pişman değilim o da hiç lafını yapmadı sağolsun zevkim de genel olarak hiç değişmedi hepsini severek kullandım bittikçe de zaten genel olarak aynı şeyleri aldım hep kremleri de kendim farmasi satıyorum eşantiyon çok geliyor o yüzden kullanmadım genelde kullanmicagim şeyleri de çevremde veriyorum sorun olmuyor karşı taraf yaparken maddi anlamda bunalmadi bende pişman olmadım yani sana saçma bize adet herkesin alıştığı şey işte :)
tarafından
Kız niye pişman oluyum. Parfüm aldırmadım kıyafet aldırmadım diye pişman mı olunur. Aksine eşim hep söyler beni hiç yormadin birşey aldırmadın diye.
Diyorumya eşim şimdi zaten ne istesem alıyor. Ne gerek var yani stoklamanin bundan bahsediyorum.
Teyzemin gelinde senin gibi bana düğün alışverişinde aldirdigi şeyleri anlattı. İşte şunu aldırdım bunu aldırdım. Hamileyken giyeceğim şeyleri bile aldırdım falan filan. O kadar sacmaki. Evlendikten sonra alınamıyordu bunlar. Hadi bir tane alınırsa 5 tane ne gerek var. Paramizmi kalmiycak.
Adeti batsın
(856 puan) tarafından
Herkesin düşüncesi farklı netice de. Hem ben sana pişman olursun demiyorum başka insanlar çok diyor evlenirken hiç bir şey yaptırmadim keşke yaptırsaydim diye evlendikten sorna en az 2 sene sadece market alışverişi yapmış olduk kozmetik giyim tarzi şeylere pek para vermedik öncesinde topluca verildiği için kii o parayı da eşim değil kayınvalidem vermişti sağolsun eşim zarara uğramadı birikim yapmış olduk
(120 puan) tarafından
Evet bziim adetlerde makyaj sandığı var her urunden fazla fazla koyulur dort senedir kullanıyorum daha bitmedi canim kullanmadigim daha parfüm krem ve farlarim da var inanki eger sandikta yoksa ayip olurdu ceyiz zamaninda
0 oy
(301 puan) tarafından
4 yıl olmuş canım kullanman uygun değil bana ver xD =D
0 oy
(301 puan) tarafından
Kapakları açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketmeniz gerekir. Asıl açıldıktan sonra bozulmaya başlar hava aldığı için. Herşeyin raf ömrü vardır. Aksi olsa kapak açıldıktan sonra demez 12 ay içinde kullanın diye son kullanma tarihi atarlardı üzerine.  

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 2,008 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mrve52 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
18 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
7 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 276 göst.
5 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,826 soru

12,428,996 cevap

45,596 kullanıcı

Kategoriler

...