0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar 5 aaylık gebeyim 2 kaybım var dün detaylıda suyumun sınırda oldugu söylendı korkuyorum 100 ml yaklasık kendı doktorum ıse normal dedi sizin 5 aylıkken ne kadardı suyunuz ..

5 Cevaplar

0 oy
(13,800 puan) tarafından
Su azligina havuc suyu iyi geliyormuş canım buradaki postlarda çok denk geldim günlük 1 bardak taze sıkılmış havuc suyu tüket allahin izniyle sağ salim al kucagina
(1,102 puan) tarafından
Şekeri aşırı yükseltiyor. Dr lar onermiyo:)
(32 puan) tarafından
Suyunu sıkacak yok öyle yesem kıtır kıtır :D
(1,102 puan) tarafından
Direk günde 2 tane yiyebilirsin. Ama suyunu sikarsan hafta da bir bardak suyla karıştırıp icmelisin yoksa gebelik şekerini tetikliyo
(13,800 puan) tarafından
Bilen biri çıktı bak  :)
-Reklam-
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Söyle soyleyeyim benimde detaylı da sınırda denmişti. Dr um onlar kitaba göre konusuyo herhangi bi sorun yok ama bol su icmen lazım dedi. Ben günde 4 lt su içtim. 37+2 de doğum yaptım. Allah a şükür. İlk kızımda kese delindigi için sızıntı vardı. Onu 33 de doğdu 
(1,102 puan) tarafından
Hayır ev işi yapmadım. 2 sinde de doğuma kadar yattım. Dr um yürümemi bile yasakladı . 5 diyodu suyuna. Sınırda diye
(32 puan) tarafından
Ev işi yapmak tehlıkemı yanı su azlıgında
(1,102 puan) tarafından
Eğer sızıntı varsa . Çamaşırına sürekli su geliyosa evet. Dr um bana yürümeyi dahil yasaklamıştı. Sadece tuvalete kalkcaksin demisti
(32 puan) tarafından
Sızıntı yok akıntı var normal sızıntı oluncamı iş yasak
(1,102 puan) tarafından
Canım sen Dr un ne diyosa onu yap
0 oy
(20,185 puan) tarafından
Miktarıni bilmiyorum ama havuç suyu ve armut iyi geliyor demişti doktor bana 
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Su azlığına armut çok faydalı oluyormuş. Bol bol armut ye istersen imkanın varsa
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Canım korkutmak istemiyorum benim 30 . Haftadan itibaren su sınırdaydı doktor dinlenerek geçireceksin dedi günde 3 lt su tüket dedi 37. Haftayı zor gördüm suyum sızıyormuş ben fark etmemişim ona da çok dikkat et beni 37 haftada muayene sezaryene gün için çağırmıştı acil sezaryene aldı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gebe olmayan (32 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,523 cevap

43,429 kullanıcı

Kategoriler

...