0 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,941 puan) tarafından

Kızlar ben kirada otuyorum eşimde merkeze uzak müstakil ev yaptırmak istiyor merkeze gitmeniz icin dolmuşla binmeniz gerek ya bide yaninzda ne market ne hastane var ne sağlık ocağı köy gibi yani xorlugu varmı yazanlar anlatabilir mi yada kat daire merkez mi iyi lütfen fikirlerinizi bekliyorum :ermm:

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesinlikle müstakil mümkünse bahçeli ev. Bizim ev de merkeze uzak. Şehrin dışında sayılır hatta. Ama akşam olunca müthiş bir sessizlik. Bayılıyorum o huzura. 
-Reklam-
0 oy
(4,429 puan) tarafından
Apartmandaki evimden eylülde yaptirdigimiz musatakile taşındık  eşim  cok istiyordu. Ben seviyordum apartmanımızı. Gelince de biraz bocaladim. Aynen 3 cocugum var ve burasi daha uzak marketlere en basiti ekmek alacak yakin bir yer bile yok şimdilik.  Ancak gercekten rahatlığına  alıştım.  Cocuklar icin de benim icin de cok iyi oldu. Rabbim bilir tabiki ama deprem konusunda  daha guvende hissediyorum kendimi . Istedigimiz gibi at koşturuyoruz evde de bahcede de... gibi gibi gibi... hava iyiyken misafirim gelse bile eve girmiyorlar bahceden. Daha tam düzen  oturtamadik ona rağmen  iyi sukur. Hatta bununla  alakali postum bile var ilk tasindigimdaki hislerimle alakalı.
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Biz müstakil yaptiricaz canim apartman hiç istemedik ki iyiki öyle güven yok malum bence mustakil
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Yalı yalı yalı tabisi 

Kız müstakil gibisi var mı,çık bahçene iç çayını birde hamak öffffff

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 546 göst.
0 oy
11 cevap 274 göst.
0 oy
18 cevap 469 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Acemianne06 (132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,436,291 soru

23,619,001 cevap

306,722 kullanıcı

...