0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (106 puan) tarafından
Arkadaşlar ben göğüs büyütme ameliyatı omak istiyorum ama özeller çok pahalı devlet hastaneleri de bunun için hangi bölüme gitmem gerekiyor bide aranızda yaptıran varmi

5 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Devlette de para veriyosun. Plastik cerrahi ye gitmen gerek
(106 puan) tarafından
Biliyorum canım para verildiğini ama özelden daha az olur diye düşündüm bi görüşmeye gidicem
(1,102 puan) tarafından
Tabi bı de öncelik sırası var. Göğüsu alınan hastalar ampute edilenler falan 2 seneye anca sıra veriliyo
(106 puan) tarafından
O kadar suruyomu  onu bilmiyodum ama beklerim artık kaç yıldır bekliyorum zaten
(1,102 puan) tarafından
Maalesef devlette sürüyo. Bende kucultcem borçların bitmesini bekliyorum. 2 sene bekleyecek kadar iyi değilim
(106 puan) tarafından
Inşallah bir an önce sende hayirlisiyla  kucultturursun canim
(1,102 puan) tarafından
Aminnnn
tarafından
Handemiy ben de kucukltmek istiyorum 95 beden giyorum gözümde çok büyükler . Hangi bölüm acaba
(106 puan) tarafından
Plastik cerrahiymis  canim
(1,102 puan) tarafından
Keşke 95 olsa canım 105 bnm ve boyun fıtığı oldum agirligindan
(106 puan) tarafından
Ay oda kötü ya olan dertli olmayan dertli  inşallah hepimiz istediğimiz ölçülere kavusuruz
(1,102 puan) tarafından
Çok kötü hemde. Bide emzirmeden sonra sarktı büyük de olunca nerdeyse göbeğime kadar indi. Üzerime giydiğim hiç bişey yakismiyo. Kilo veriyorum belli olmuyo göğüslerim yüzünden hep şişman gözüküyorm
(106 puan) tarafından
Ya benimde hiç yok aslında ben bakarken gidip özelde doktorla görüştüm anlaştım herşeyi konuştuk hallettik ama annem sıcak bakmadı annemide  ikna ettim hatta refakatcim  olucaktı ama bana dediler ki ameliyattan sonra olur boyu hissizlik oluyo ağrıları dayanılmaz cocuk emziremezsin  bende o zaman vazgeçtim ama keşke yaptirsaymisim cocuk doğurdum küçük olduğu için yine sütüm olmadı yine emzirmedim değişen bisey olmadı herkes sütun büyüklükle küçüklukle alakası yok diyo ama var
(4,700 puan) tarafından
Alakası yok canım büyüklükle kucuklukle yani benim de hiç gogsum yok ama sütüm baya vardı iki cocuktada
(106 puan) tarafından
O zaman başka bi sorundan dolayı olmadı benim sütüm canim
(1,102 puan) tarafından
Alakası yok 105 beden yok yani süt 50 CC anca cikiyo 6 saatte. Mama destekli gidiyorum şuan. Sırf ilk cocugumu emziremedigimden emziriyorum şuan . Büyük gogusde mesele. Ayrıca silikon da his sorunu olmuyo. Aksin kucultme ameliyatlarinda sorun var. Buyutmede süt bezelere zarar gormuyo. Küçülturken süt bezeleri de aliniyo
(106 puan) tarafından
Anladım canım o zaman ben bi gorisiyim  çok psikolojim bozuk bi ara takmıyodum  kafama ama aynaya bakinca  neden yok diyorum
(1,102 puan) tarafından
İşte sen yok diye mutsuz ben çok diye. Bı de inan sulalemde bir kişi yok göğsü büyük. 1 kişi olsa diycem ki genetik ama yok. Tek koca meme benim ve daha yaşım 28
(106 puan) tarafından
Tam tersi canım bizimkilerinde hep büyük sadece amcamın kızı var benden 10 yaş büyük onunda küçük ama yine benimkinden büyük zamanında dua etmiş Allahim bana büyük göğüs verme ben utanırım diye nasil dua ettiyse banada tutmuş bazen diyorum nasil bi içten dua ettimde hem sana hem bana tutmuş diyorum diyo ki cocuk aklı iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim burda devlette yok diye biliyorum ve mecbur olmadıkça herhalde yapmazlar ya yani 
(106 puan) tarafından
Sizin orası neresi canim
tarafından
Ağrı canım hatta burun ameliyatı bile yapılmıyor kaynım kırıldı diye yalan söyledi sonra yapıldı hani demek istediğim her yerde öyle mi bilmiyorum ama bizim burda mecburi olmadığı sürece yapmıyorlar sizin yer neresi
(106 puan) tarafından
Istanbuldayim canım burda yapan hastaneler var diye duydum ama hangisi  nerde bilmiyorum araştırıp bi görüşmeye gidicem
0 oy
(845 puan) tarafından
Oncelikle plastik cerraha randevu al git konus gorus snra o seni siraya koyuyor iki uc yil bile surebiliyor istanbul bide cok cok kalabalik bnde burnum icin gidicektim ama guvenemedim korktum kotu filn olursq sorumluluk almiyolar imza attiriyolar doktr oyle dedi
(106 puan) tarafından
Anladım canım sagol bi görüşürüm kafama yatmazsa yine özel olucak mecbur
0 oy
tarafından
Kaç beden giyiyorsun ki ben 85 90 arası giyiyorum ben bile küçültmek istiyorum ya çok rahatsız oluyorum ama eşim izin vermez
(106 puan) tarafından
Canım hiç yok benim sadece uçları dümdüz erkek gibi destekli takmasam erkek gibi gezerim inanki o kadar kötü oluyorki insan
tarafından
Küçük olsa dert büyük olsa dert hertürlü sıkıntı ya
(106 puan) tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(14,429 puan) tarafından

Ayyyy bende istiyorum :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy