Kızlar kirada gurbette tek başıma ailelerden maddi ve manevi destek almadan 2 çocuk büyütüyorum. Eşimin işi iyi ama sıfırdan başladık evliliğe borç şu bu anca toparlıyoruz geçiniyouz.
Komşularımda buralılar ve özellikle yan komşum markayı takıyı süsü falan sever herkesin zevki diğer 3 komşum da yine aileleri evlerini almış durumları iyi bu bilekzik falan takarlar takılarından bazen konuşur çlar benim öyle takım yok kolyem bilekliğim küpem hep aynı.onlarla toplanınca takı muhabbeti arada olurdu dün kahvaltıya çağırdı komşu gittik bilezikleri de var hep kahvaltıda senln bileziğin daha parlak sen yeni mi aldın şu bu kendimi o kadar kötü hissttimki kalktım küçük kızımla ilgilendim konu bitince masaya geçtim. Eve geldim üzüldüm biraz görüşmeyelim desem gurbette olduğım için iki muhabbet bana iyi geliyo ama bu konuşmalar arada da oluyo olabilir kadın sever altını. Ama inanın ben olsa bile öyle takamam sevmem gösterişi memleketimi ailemi çok arıyorum
Eşim dedi alalım üzülme dedi ama böyle gösteriş meraklısı kişilerle kahvaltı yapacağına git en lüks mekanda kahvaltını yap en azından moralin bozulmasın moralin artsın dedi görüşme onlarla dedi amann keşke kendim gibi birileriyle komşu olsaydım
Beni de bilir yan komşum ilk evlendipimiz sene ekmek alacak paramız yoktu ben hamur yapıp ekmek pişirirdik eşimle anlatmıştım zor zamanlarımız oldu maddi anlamda falan neyse uzun oldu kızlar