0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (403 puan) tarafından

Kızlar kirada gurbette tek başıma ailelerden maddi ve manevi destek almadan 2 çocuk büyütüyorum. Eşimin işi iyi ama sıfırdan başladık evliliğe borç şu bu anca toparlıyoruz geçiniyouz. 

Komşularımda buralılar ve özellikle yan komşum markayı takıyı süsü falan sever herkesin zevki diğer 3 komşum da yine aileleri evlerini almış durumları iyi bu bilekzik falan takarlar takılarından bazen konuşur çlar benim öyle takım yok kolyem bilekliğim küpem hep aynı.onlarla toplanınca takı muhabbeti arada olurdu dün kahvaltıya çağırdı komşu gittik bilezikleri de var hep kahvaltıda senln bileziğin daha parlak sen yeni mi aldın şu bu kendimi o kadar kötü hissttimki kalktım küçük kızımla ilgilendim konu bitince masaya geçtim. Eve geldim üzüldüm biraz görüşmeyelim desem gurbette olduğım için iki muhabbet bana iyi geliyo ama bu konuşmalar arada da oluyo olabilir kadın sever altını. Ama inanın ben olsa bile öyle takamam sevmem gösterişi memleketimi ailemi çok arıyorum :(

Eşim dedi alalım üzülme dedi ama böyle gösteriş meraklısı kişilerle kahvaltı yapacağına git en lüks mekanda kahvaltını yap en azından moralin bozulmasın moralin artsın dedi görüşme onlarla dedi amann keşke kendim gibi birileriyle komşu olsaydım

Beni de bilir yan komşum ilk evlendipimiz sene ekmek alacak paramız yoktu ben hamur yapıp ekmek pişirirdik eşimle anlatmıştım zor zamanlarımız oldu maddi anlamda falan neyse uzun oldu kızlar 

14 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Eşin cok doğru konuşmuş. Hiç sevmem altın işlerini. Hemen bozdurur harcarim :). 
-Reklam-
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Asla asla kafaya takma kuzenim zengindi para desen vardi altin desen vardi 40 bin tllik tlf alırdı  evleri vardı  arsalardi vardi trilyonluktu sonuç  depremde kendisi 2 çocuğu ve kocasi öldü  dünya malı icin değmez can sağlığı olsun ailenle en büyük zenginlik
(403 puan) tarafından
Aynen canım çok doğru söylüyorsun bende hep öyle düşünürüm önce sağlık mutluluk inan altın şu bu gösteriş sevmem. Gurbette bi başımıza geçinip çocuk büyütmeye çalışıyorım bide onların bu gösterişini çekmek istemiyorum.
(2,079 puan) tarafından
Bende oyleyim uzaktayim ailem malatyada yasiyor depremde hepsini kaybettim sandim dünya başıma yıkıldı  hepsi enkazda sandim aile apartmanı bide kimsesiz kaldim sandim görümcelerim olsun teyzem olsun hep evleri yıkıldı  enkazin altinda kaldı  hep altınları  canları  sağ  diye şükrediyorlar
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Bence kıskanmışsın. Ben öyle hissettim varsa var yani gül geç herşey para değil acaba mutlular mı. Ben çok zor günler geçirdim keşke çadırda yaşasaydım ama huzurum olsaydı diye
(403 puan) tarafından
Yok niye kıskanayım Allah hepsine daha çok versin, benim üzüldüğüm daha samimi içten konuşmalar sohbetler çünkü ben öyleyim benim altınım vardı zamanında ama takamazdım gösterişi yapamazdım
(6,437 puan) tarafından
Ama kadın kadına o tür muhabbetleri seviyorlardır benimde takım çok bekarlıktan hemde severdim altını ama kolye bileklik takarım öyle bilezikler kolda lıkır şıkır hoşlanmam konusu oluncada toplumda rahatsız olmam boşuna üzülüyorsun bence herkes evden işten mahalleden yada siyasiden bahsedecek değil ya onlarda sidik yarışını seviyor demek ki
0 oy
(52,127 puan) tarafından
Allah baska dert vermesin ne diyim
0 oy
(820 puan) tarafından

Beni de suzuyorlar akrabalar bayramda çünkü sadecee bayramda görüyorlar:)) alyansim bile yok, bir bilezik alacaktım hayatımda ilk kez vazgeçtim he birde eşim kendince bir taşlı yüzük almış kırıldı o da. 

Ya alamiyorum ya aldıklarım da yaramıyor :D ve zerre kadar umurumda değil kimse 

0 oy
tarafından

Bırı yanımda senın bılezıgın parlak benımkı degıl dese ben bır gulmeye baslarım :D gercekten koca kadınlar bılezık mı yarıstıyosunuz der gıderım bak bakalım bıdaha bılezık takıp ınsan ıcıne cıkabılıyo mu gorgusuzler

(9,100 puan) tarafından
Ben de seninki daha parlak lafına çok güldüm sjsjjsjs
0 oy
(199 puan) tarafından
Ya kıyamam canım benim üzülmene okadar icerledimki. Ama kötü düşünme onlar senin güceneceğini düşünmediler belki bu onlar için normal Bi muhabbet olabilir. Hani derlerya babası olmayanın yanında babandan, annesi olmayanın yanında annenden, çocuğu olmayanın yanında çocuktan bahsetme dıe. Bazen dalıp unutabiliyor. Eğer seni asa görme sana hava atma hissetmediysen belki sen olmadığından üstüne alınmış olabilirsin. Onlar art niyetli değilde normal Bi muhabbet olarak konuşmuş olabilir. Rabbım sanada nasip etsin inşallah en iyi en güzellerini canım benim sağlık sıhhat huzur olsun Bi hastalık geldimi hiç biri kalmmio işin kötüsü bazen paran bile çare olmuo
0 oy
tarafından
Kalitesiz insanlarla muhabbet etmektense yalnız kalmayı tercih ediyorum. 2 çocukla bende gurbette sayılırım aynı şehir ama çok uzak evlerimiz oturduğum binada hep yaşlılar var ve çok dedikoducular.kimseyle konuşmuyorum o yüzden 
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Altını bende çok severim kumraamda biriktire biriktire bilezik yaptm ama ne takarım ne hava atarım ne yüzük ne kolye ne bileklik takmam var da, evim yok belki Bi gün şans döner ev için kullanırız dar güne lazım olur diye birikim kendimce çok kendini beğenmiş insanları da hiç sevmem keserim muhabbeti  elinde doğru demiş 
0 oy
tarafından
Parayla saadet olmazzz
0 oy
tarafından

Bınama tasındıgımda bırısı butun bınayı caya cagırdı yenı tasınmıs oda Allahim bı gıttık daha o gun tanıdıgım herkese kocasını anlamalar ozelını amcalar dedıgın gıbı takılar gosterır merakı ev desen zaten ınsan oturmaya kalkmaya korkuyor heryer süs püs şık şıkıdım aşırı rahatsız oldum bı hafta snra baska bır komsu cagırdı butun bınayı yıne bır gıttık cam caydanlık almıs onunla sunum yapıyor mutfagıma köşe takımı yaptırmış fıkır almak adına göstermek adına herkesı mutfaga cagırdı vs ayy dedım nereye dustum ben :D ne gıttım ne geldım ne cagırdım... 2 yıl gectı karsı komsum ıle kaynastık kağıda göre göre vs eslerıöız zaten tanısıyormus bız bır samımı olduk maşallah dıyeyım anahtar bırakır gıderız birbirimıze oyle guvenır severiz  sade gösterısten uzak insanlarız elhamdülillah Allah cok verıp azdırmasın ınsallah ben takılmam oyle seylere uzakşasıverırım dogru ınsanlar elbet zamanla karsına cıkacaktır

0 oy
tarafından

Öyle insanlardan muhatap bile olma altın olmuş olmamış ne fark eder ki 

Benim bileziğin kupem yüzüğüm falan var hiç takmam sevmem soruyolar altınların nerde diye yedim deyip gülüp geçiyorum millet herşeyi merak ediyor halbuki bazanin altında kutuda saklı:D

0 oy
(440 puan) tarafından
En nefret ettiğim insan tiplerinden birisi. Kocasının aldığı altın ile orda burda sabahtan akşama hamur işi tıkınıp dedikodu yapıp hava atan kadınlar. Ben onların hepsini hep gorgusuzlukten olduğunu düşünüyorum.  Bende ilk evlendiğimde sıfırdan geldim bir suru borcumuz vardı şimdi biraz eridi eşim bana bilezik aldı düğündekileri sattı diye araba alirken inan kimse bilmez o bileziği başkası olsa bak baaak diye gözüne sokardı milletin. Ne bileyim bana saçma geliyor evvelden beri.
0 oy
(9,100 puan) tarafından
Canım kusura bakma ama çok komik geldi o halleri. Seninki parlak benimki büyük diye bir konuşmayı düşünemedim sjsjsjs Allah başka dert vermesin tek derdin bu olsun. Altın mal mülk hepsi geçici üzülme hiç. Biz de lüks trilyonluk evde oturyoduk. Depremde gitti hepsi. Üstümüzde bir pijamayla çıktık. Boşver malı mülkü. Huzurun yerinde mi eşin çocukların yanında mı. En büyük servet bu inan ki. 
(403 puan) tarafından
Evet canım doğru diyosun her şey sağlık huzur mutluluk

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,936 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melekannem (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
13 cevap 246 göst.
14 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.

412,735 soru

12,426,748 cevap

45,519 kullanıcı

Kategoriler

...