0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (2,593 puan) tarafından
Elimi tut niye düşme diye niye uyuyalım niye uykun geldi 

Niye cevabı 10 farklı şeylere cevaplasam niye yeni başladı ama şimdiden kafayı yiyorum :)) ne zamana kadar sürer bu üst üste niye neden sorulari

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hahahaha kaç aylık ☺
(2,593 puan) tarafından
Sorular vardı da her cevaba neden niye ler bukar yoktu ne cevap verirsem vereyim niyeeeee niyeeee diye soruyor
(14,123 puan) tarafından
Detaylar başladı evet benimkide sorardı ama şimdi detaylara giriyor sürekli devamı geliyor sorunun
(12,647 puan) tarafından
Kiz benimki 2.5 yasinda surekli neden niye. Anne ben bunu neden yaptim anne neden oyle dedin anne bu neden oldu niye suraya gittik
(14,123 puan) tarafından
Güzel güzel sorsunlar merak iyidir :⁠-⁠D
(2,593 puan) tarafından
Evet bugün mesela disarda elimi tut dedim niye dedi araba çarpar dedim niyeee aynı anca elimi bırakmaya calisiyo bıraktım kenardan yürüyelim kosmayalim diyorum niyee araba gelebilir gitmezsek carpabilir niyeeeee kafayı yemelik yaaa
-Reklam-
0 oy
(6,055 puan) tarafından

Ay benimki suan 10 aylik biran once o evreye gelmek istiyorum cunku tunelin ucu yavas yavas gorunuyor bu evreden sonra:))

(6,055 puan) tarafından
Aynn konustuktan sonra guzel :))

:)) haha esra   Benim kiz da  iki eliyle kendi kedine tas kagit makas oynuodu bi sag eliyle bi sol eliyle tas kagit makas yappip hangi el kazaniosa kendi capinda seviniodu:))) yanlizliktan:)
(2,593 puan) tarafından
Nasıl yani
(6,055 puan) tarafından
Tas kagit makas oyunu varya hani:). Onu oynuyodu kendi kendine kardesi yokken. Sag eliyle makas yapio diyelim sol eliyle kagit makas kagidi kesio kazanio :) iki kisilik oyunu kendi kendine oynuodu
(1,541 puan) tarafından
Bizde 9 aylık
(2,593 puan) tarafından
Ayyy güldüm buna ya kendi kendine bizimkide çok sever taş kağıt makas
0 oy
tarafından
Çok normal canım en doğru şekilde cevap vermen lazım :))
(2,593 puan) tarafından
Normal olduğunu biliyorum bişey soruyor cevap veriyorum tabi o dakika öyle cevaplıyorum tekrar niye sorunca kafaya dank ediyor o nerden anlasın ona göre anlatayım düşünüp cevap veriyorum yine niyeee kafayı yiyorum
tarafından
3 yaş sendromu herşeyi merak etme zamanları
(2,593 puan) tarafından
Merak evet biz 4 yasa doğrusu gidiyoruz detaylı cevap bekliyor artik
0 oy
(48 puan) tarafından
Benimki de temmuz 2019 doğumlu  aynı şeyleri bizde yaşıyoruz soru sorması kötü değilde çok agresiflesti oğlum sizinde öyle mi sürekli bagiriyor istediğini yapmayınca seni sevmiyorum falan diyor 
(2,593 puan) tarafından
İkide bir anne abur cubur varmı diyiyor babası kapıda bişey almiyo  iye banaaaa biseyyy almasının tribe giriyo geçen gül aldj bana tribe girdi bana niye bişey almadınnnnn küstü sen erkeksin ne çiçeği ne gülü ama kıskançlık ve tek cocuk
(48 puan) tarafından
Dakika başı anne ben ne istiyorum mutfaktan dur sana öğretiyim diyor her dk abur cubur istiyor aynen ;)
(48 puan) tarafından
Benim ki de tek çocuk
(2,593 puan) tarafından
Ayy aynilar demek bu yaşlar ama çok zorluyo beni bide çok babaci benim
(48 puan) tarafından
Benimki de baya babaci çünkü az görüyorlar her dakka biz yuzgoz oluyoruz. Hemen anneyi sevmiyorum babacimi seviyorum. Ama derdi olunca anneyi sever sipam daha yeni uyutabildim on dk oldu . Doğduğundan beri uykuyu sevmez. Ben aşkamlari sevmiyorum diyor
0 oy
(1,348 puan) tarafından
26 aylıktan beri neden niye sürekli hemde. Şuan 30 aylık her cevaba neden böyle . Niye böyle. Mesela yatağın üstünde pijamam var. Anne neden pijama yatağın üstünde diyo. Diyorum giyicem birazdan . Niye giyicemn. Böyle birmiyor bitmiyor :D
(2,593 puan) tarafından
Ayyyyyy sıkıntı geliyo neden niyelerrrrr duyunca :))))
0 oy
(51,483 puan) tarafından
sorular bitsede konusmalari bitmiyor onlarda birey fikirleri gorusleri oluyo anilari anlatmak istedikleri oluyo hic laflari bitmiyo☺️
(2,593 puan) tarafından
Yok o bitmez zaten bi fikrim var diyo bazen çok tatli
(51,483 puan) tarafından
☺️☺️ benimki de geçen sene biz nasıl olduk Allah nerde diye soruyodu sorulari da cok zor oluyo
(2,593 puan) tarafından
Bugün beni seviyor musun dedim yok babamı diyo ama sen benim karnimdaydin ben seni doğurdum diyom yok babamın karnindaydim diyo :))
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benimki de anne ne anne ne bu ne bütün gün böyle. Birde anne baba nerde anne abla nerde anne dayı nerde anne elçin nerde. Elçin teyzesi bu arada. Bi başladı mı hepsini sırayla soruyo günde 10 kez falan :)
0 oy
tarafından
Dört yaşında oğlum aynı niye hep niye nefen
0 oy
(704 puan) tarafından

3 yaş 9 aylık benim kızda hiç sormaz neden niye diye benimkinde bi gariplik mi var anlamadm :angel::D gayet güzelde konusuyor yani ben mesela onun yaşında hatta daha erken çok soru sorar hiç susmazmışım ama kızım öyle değill garip geliyor bazen var mı bizim gibi olan

(2,593 puan) tarafından
Benimki erkek çocuğu kaç kişi de o yaşlarda aynı olduğunu söyledi soruları vardı şimdi detaylı sorulara geçtik belki başlayacak sizinkide
(704 puan) tarafından
Belkide bilemiyorum bakalm ya da biliyor gerek görmüyor anlamadım
0 oy
(789 puan) tarafından
Benimki de 31 aylık bu ne gözümü kasisam anne sen ne yaptın babam nerede anne ben ne istedim illa soru soracak yani ne istediğini bile bana soruyor Allah'ım Allah'ım daha derin incelemeye o kadar inmedi niye falan ama çok sorar yani bu ne niye öyle yaptın bazen de birşey yapsa anne ben ne yaptım der illa soru olsun ne olur olsun:)
0 oy
(7,137 puan) tarafından
ayyy benimkide 3 yas 7 aylik bi gorsennnn

aynn şoyleee 

niyeeeee anneeee 

cevap  veriyoruz yine 

niyeee anneee

birde sunu oğrenmis 

o neeee laa

bunlari soyleyince eriyip bitiyorum
(2,593 puan) tarafından
Tamam iyi hoş gülüyorum cevap veriyorum ama tikaniyorumda bazen cevap vermeye bide her cevabına niyeeeee diyince yeterrrrr diyesim geliyor
(7,137 puan) tarafından
ben diyorum valla yeter diye
hakkini helal et canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde sevvalice (1,396 puan) tarafından soruldu
0 oy