Kızlar merhaba kahramanmaraş depremzedeyim. Evimizin oraya ev sahibimizle ikimiz çadır kurduk ne yaparsak birlikte yapiyorduk. Taki 2 gün öncesine kadar. Yiyecek icecek hep ortaktı yemekleri ben yapıyordum bulaşıkları ortak yıkıyorduk. Onlar 4 kisi ben esimle 2 kişiyiz. Neyse 2 gun önce bi baktım malzemelerini ayirmis kaldirmis vee esimin getirdiği erzaklarida kaldirmis saklamis yani. Neyse seslenmedim garajimizdaki odunları yakmışlar bitirmisler bizde mecburiyetten onlarin yardimdan aldığı odunlari yakıyoruz 3 aylik bebegim var yakmak zordundayim. Bana dün fazla odun yakmayın diyor boyle diyince sinirlendim hayirdir dedim yani malzemeleri ayirmissin bizimkileride kaldirmissin dedim malzemede 8 9 kavonoz reçeller turşular helvalar ballar hazir bakliyat yumurta vs vs. Aklima gelen bunlar. Oda yoo ayirmadim dedi gel goster nere koydun dedim su an giremem dedi neyse aradan cok geçmedi cikmis getirmis malzemeleri al burda diyor bende burda yoktu dedim bu kadar malzemeyi görmeyecek kadar sal ak degilim yani neyse. Acayip gor gusuz biriymis maddi durumlari cok iyi Elektirigi kacak cektilwe suyu kacak çektiler bunlari görüp susmak istemiyorum ne yapabilirim. Veeeee gelen yardimlardan cuval cuval kiyafet almis 30 tane battaniye kefenlik bile almis 2 kutu boyle biri olduğunu bilmiyordum yaziklar olsun.