Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar bu nasıl geçecek bayılcam uykusuzluktan
0
oy
481
göst.
15 Mart 2023
Diğer
kategorisinde
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
soruldu
2 gecedir uyuyamiyorum.35.haftadayım.
Bacaklarım sanki böyle hissiz gibi huzursuzluk var.mümkün değil uyuyamıyorum sinirlerim bozuldu.
İnternetten baktım Huzursuz bacak sendromu diyor.yaşayan var mı bunu ya.nörolog ilaç yazıyormuş normalde ama gebelik var malum.
Ne yaocam şimdi nasıl olcak böyle.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
0
oy
15 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bende o haftalarda vardı doğuma kadar sürdü maalesef doğumdan sonra geçti , ilaç vermiyorlar ki tek icebildiğin parol onu daben icmiyordum zaten kesmiyor bide vücuduma boş yere almiyim diye
1 önceki yorum göster
15 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet geçti canım bide o dönem bacaklarımın altına yastık koyup yatıyordum faydasını görmüstüm
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de dün denedim yastığı.çok kötü biseymis ya.inşallah benim de geçer doğumdan sonra.
Uykusuzluk adamı mahvediyor
15 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Doğumdan sonrası için en önemli tavsiyem bebek uyuyunca uyu :) bana dediler ben dinlemedim 7 aydır uykuya hasretim
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim ilk kızımda pek fırsat olmamıştı malesef sağlık sorunları vardı ilaç saatleri vs..1 yaşından sonra rahata kavuşmuştum.bakalim bu sefer annem de olacağı için nasıl olacak
15 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Zor oluyor gerçekten ya
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Mart 2023
Zeynep dincer
(
770
puan)
tarafından
cevaplandı
Yıkayıp yatsan canım ılık duş alıp uyumayı denesen belki faydası olur
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Bacım bir kaç şeyler yaptım kısa bir süre rahatlatıp tekrar başlıyor.ay gece beni görseydin.bir gidiyorum o koltuğa oturuyorum.bir gidiyorum yere bağdaş kuruyorum gözlerim kapalı halde.
Daha da var doğuma.sinirlerim bozulmasa iyice diyorum uykusuzluktan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Mart 2023
Seddy
(
914
puan)
tarafından
cevaplandı
Magnezyum almiyomusun canım
2 önceki yorum göster
15 Mart 2023
A&H&M
(
1,986
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen arkadaşa katılıyorum. İçince farkı anlıyacaksınız. Bende + kramp da vardı
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Pek duzenli gitmedim aslında.sadece kan ilacı ve d vitamini vermişti.kramp la birlikte de çok zor olur.benim bacağım da atıyor.
Uykum da çok hafif dalsam bile hemen uyanıyorum
15 Mart 2023
A&H&M
(
1,986
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayatınızda bazı sıkıntılar vardı sanırım. Psikolojik olarakda yorgunsunuz her türlü vucudunuz tepki veriyordur. Önce bi sakinleşin sonrada zaten doğuma az kalmış kontrolere düzenli gidin. Magnezyum yazar doktor muhakkak bu sıkıntıları söyleyince. Küçük bi yavrunuzda var siz uykuyu alamazsanız onada verimli olamazsınız. Zaten son zamanlarınız inşAllah bebek uslu ve kolik olmayan bi bebek olurda diğer yavruyla bol bol vakit geçirirsiniz. Şimdiden sağlığınızın kıymetini bilin
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet aslında 2 gün öncesinde de oluyordu ama daha hafif yine de uyuyabiliyordum.2 gün önce çok stres yapmıştım ondan sonra daha beter oldu.
Malesef evli olduğum kişi gelmediği için kızımı bırakıp gidemiyorum kontrole.
O da geleceğini söyledi bu hafta öyle gidebilecem.inşallah ablası gibi uslu bir bebek olur.çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
15 Mart 2023
A&H&M
(
1,986
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim kolaylaştırsın inşAllah. Omzunuzdaki yük ağır ama keşke her yük böyle tatlı olsa. İnşAllah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Mart 2023
Aaadeyyo
(
2,455
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde öyleydi canım son haftalarda ağlıyordum artik sinirim bozuluyordu magnezyum kullanıyordum günde bir tane beypazari maden suyu iciyordum bir bardak süt iciyordum yinede bana mısın demiyordu. Doğumdan sonra geçti
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay inşallah geçer benim de ya.kızım 22 aylık bir de agirlasinca uykusuzluktan gözlerim kapanıyor daha 2 gecede.nasıl geçecek doğuma kadar bilmem
15 Mart 2023
Aaadeyyo
(
2,455
puan)
tarafından
yorumlandı
Doktora magnezyum yazdir belki sana iyi gelir
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Bakalım bu hafta gittiğimde bir soyleyecem teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Mart 2023
duygu0404
(
349
puan)
tarafından
cevaplandı
sade soda ic cok iyi geliyor
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Limonlu olsa fark ediyor mu.sadece hiç içmedim bir kez acı geldi öyle de.
Mineral mi lazımmış ondan mı iyi geliyor acaba
15 Mart 2023
duygu0404
(
349
puan)
tarafından
yorumlandı
magnezyum var canim sade soda da walla cok iyi geliyor ben bacak agrisi kemik agrisi nedir hic bilmem şükür ilk baslarda tadi tuhaf geliyor sonra su gibi icersin dene bence :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Mart 2023
Laplusbelle
(
2,980
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende 35 haftaliigim bende de aynısı oluyor tam uykuya dalacakken ayağıma bir titresim ve sıcaklık geliyor uyaniyorum:( anlamadım bende neden öyle oluyor zikir çekip uykuya dalmaya çalışıyorum sende öyle dene bakalım
15 Mart 2023
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de dalsam biraz sonra uyanıyorum uykum çok hafif o rahatsızlık hissi beni uyandırıyor hemen.
Biseyler eksik heralde vitamin vs.doktora diyecem bir çok fena yaw ne kadar süre dayanılır ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
Lavinnya
(
1,147
puan)
tarafından
cevaplandı
Magnezy eksikligi huzursuz bacak sendromunh tetikler ve gebelikte magzenyum eksiigi cok olur,baska vitamin eksiklimlerinde de olur doktorunuza bir danisin gerekli vitamini yazsin size.Basit bir caresi var boşuna çekmeyin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
WhiteSwaN
(
14,696
puan)
tarafından
cevaplandı
Biraz masaj yapsan bende de aynısı var doğumdan sonra geçti şimdi yorulunca geri çıkıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben gece yarısı kalkıp sırkelı suya tuzlu suya koyardım bırde yaza denk gelmişti bu aylarım sürekli suyun ıcındeydım maden suyu falan iç kramplar olur iyi gelır sırkelı su yap tuzlu su yap ayagını koy öyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
Berfin Hiranur
(
1,182
puan)
tarafından
cevaplandı
Magnezyum vermesi lazım doktorun madem cok agrısı var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
Leylak kokusu
(
915
puan)
tarafından
cevaplandı
Yo huzursuz bacak sendromu değil canım artık doğumun çok yaklaştığı için o bacak ağrısı hadi gözün aydın yakin bir vakitte doğursun enerjini harcama bu enerji sana lazim olacak doğumda ikinirken kullanırsın sakin kendini yiracak işler yapma uzan dinlen uyuyamiyorsan bile yat aşağı:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Magnezyum eksikliğinden oluyormuş, ben hamileliğim boyunca her gün mazgeznyim açısından çok zengin olduğu için maden suyu icmeme rağmen yaşadım sonra magnezyum takviyesi aldım ama çok fazla ise yaramadi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
ozgecangursoybursa
(
11,691
puan)
tarafından
cevaplandı
Magnezyum almani öneririm canım.bende ayniydim.o kadar iyi geldi ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
ryaaygt
(
336
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay o bende de var ilk gebelikten kalma mı artık nedir doğurduktan sonra unutmuştum şimdi tekrar hamileyim 23+6 haftalık Bende de oluyor şimdi aklıma getirdin başlar yine aklını başka yerlere vermeye çalış canım ben öyle yapıyorum sonra bi bakıyorum uyumuş kalmışım sabah olunca ben ne zaman uyudum ya falan diyorum yani sjsjwj ama aklıma getirdin sağol başlar şimdi bende bide bence psikolojik ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Mart 2023
Mekace
(
1,563
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende öyle ağrı yok ama sırt ağrısından ve hamilelik telinden dolayı yatamıyordum kızıma hamileyken magnezyum verdi doktor biraz geçirdi sağından soluma dönemez oturamiyordum oturunca kalkamıyorum bu bacağındaki hamilelikte yelinden dolayı yürüyemezdim sonra magnezyum biraz hafifletti şimdide 27 haftalık gebeyim hamilelikte yeli yine var ama çok şükür çok rahatsız etmiyor sırt ağrısı var bu kezde birde uykuya dalamiyorum kaç gündür adam akıllı bı uyuyamadim bende gözlerim kapanacak şimdi ama uyuyamıyorum eşimi uyandirmayim diye yatmadım kızımın yanında yatsam hiç uyuyamıyorum bu kezde karnımla birlikte kızımda rahat edemiyor salonda oturdum kaldım. Ne yapacam bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
182
göst.