0 oy
756 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Benim çocuğun cinsiyeti erkek Ali ismini katmayı düşünüyoruz, çünkü rüyamda bebeğim doğmuş ve ona ali diye seslenerek rüyadan uyandım ve sabah namazi vakti idi bu vakit sahih rüya olduğunun göstergesi, anladim ki bu allah'tan mesaj ve o çocuğun ismi Ali olmalıydı, siz bebeğinizin ismini ne katmayi düşünüyorsunuz ve neden o isim :) 

34 Cevaplar

0 oy
(294 puan) tarafından
Oğlum var. Moğolları yenen tek Türk hükümdar olduğu için ve Müslümanları himayesi altına aldığı için Baybarsı koyduk yanına da Enes bin Malik gibi olsun İslama hizmet etsin diye Enes ismini koyduk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zahmet edip yorumlara cevap vermiyorsunuz daha once de ayni soruyu sormustunuz cevap olmayinca yazmak gelmiyor insanin icinden.
tarafından
:))) hayir sadece isimleri ve fikirleri merak ettigim için ama en farkli ve dikklatli yorum senin olmus :)
0 oy
tarafından
Musab Ali oğlumun ismi 

13 yaşındayken kuran kursuna giderdim o zaman dan beri Musab ismini çok seviyor dum oğlum olursa adını Musab koyucam derdim elhamdülillah rabbim nasip etti

Musab bin umeyr hayat hikayesinden çok etkilendim anlamıda güzel Di o yüzden koymak istedim 
0 oy
(28 puan) tarafından
Muhammed kudüs.  Peygamber efendimizin adı ve 90 bin peygambere namaz kıldırdığı mescidi aksa olduğu için kudüs. :)
0 oy
(544 puan) tarafından
Kızımız olucak nasip kısmet olursa İkra Eslim koyucaz adını.

İkrayı ben istedim Eslimi eşim istedi .

Benim bu ismi koyma sebebim yok eşimde duyulmayan bı isim olsun o yüzden İkra Eslim koycaz kısmetse :)
0 oy
(603 puan) tarafından
Çınar Türker oldu. Çınarı büyük kızım tutturdu. Türker de eşimin adı. Kendi adımı bercem diye tutturdu. Ben Karan yada toygar istiyordum. Kızımın adı da Karen. 
0 oy
(91 puan) tarafından
Umut koydum oğlumun adını her ay umutla bekledim çabaladım öğrendiğimde erkek olursa adını umutlarimin karşılığı umut koyucam demiştin 
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Biz iki cocugumuzda da hem dini olsun hem de açıkçası çok bilindik olsun istemedik.kizim mina.ama 8 sene önce kimsede yoktu duyan ikinci kere soruyordu şimdi moda oldu.hem bir çok dilde aşk demek hem de mina dağından.oglum bera ,seçkin faziletli kişi demek.hem de peygamber efendimiz Hz Muhammed sav in çok sevdiği bir sahabenin ismidir.koymadan hayatını okudum ve çok etkilendim o yuzden
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Ali cok güzel ben oğlum olsaydı ali Asaf kolaydım
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Kızımın adını eşimle birlikte ortak karar alarak İklim koyduk sonra rüyamda kızıma asay diye seslendiğimi gördüm sonuç olarak İklim asay koyduk :)
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Ebrar koyduk kızımın ismini anlamı hayır sahibi demek büyüyünce belki hayır sahibi biri olur amlamina göre ışık koymak istedik o yüzden bu isim oğlum olursada Adem koyacaZ
0 oy
(51,593 puan) tarafından
Ali ismi çok güzel 

gozlerim ela hayalimdi kizim olursa ela koyucam diye esimin göz rengi de ela kizimiz oldu Ela ❤️
0 oy
(1,508 puan) tarafından
İlk çocuğumun adı Alparslan eşim çok istedi o koydu 2. Çocuğumda Miraç Kağan isim belli değildi miraç kandilinde dünyaya gelince annem ismiyle geliyor çocuk dedi hevesi kırılnasın dedim eşimde o gün rüyasında oğlana kağan diye seslenildiğini söyledi ve böylece isimde netleşti
0 oy
(39 puan) tarafından
Bende 30 haftalık hamileyim allahin izniyle kızım olacak ismini de setenay koyacağız eşim de bende cerkesiz setenay da cerkes ismi öyle düşündük anlamı da gözümün nuru demek :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 353 göst.
0 oy
35 cevap 778 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 714 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tubi2 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 633 göst.

410,013 soru