Kızlar yaklaşık 7 8 sene önce kuzenimin düğününde kuzenimin halasının oğlunu gördüm beğendim çok etkilendim bambaşka bişeydi ilk adımı bile ben attım instadan ekledim numarasını aldım baya baya konuşmaya başladık bi erkek için yapılır mı demeyin yapılır ben aşkta gurur olmaz seviyorsan git açık açık konuş kararındayım neyse işte olmadı yapamadık yolları ayırdık ikimizde farklı farklı insanlar tanıdık ve evlendik 2 gün önce kuzenimin babannesi öldü annemler cenazeye gitti memlekete benim konuştuğum çoccuk da gitmiş tabiki konuşmuşlar boşanmış eşiyle ve 1 kızı varmış 1 hafta annesinde 1 hafta babasında kalıyormuş asla birbirmizi görmüyoruz ben İstanbul'da o çocuk Bursa'da yaşıyor ama annem biliyordu ilişkimizi o dönem şimdi boşanmış diyince bi tuhaf oldum aklımda sürekli o var eşimi seviyorum severek evlendim ama boşanmasına neden bu kadar sevindim neden onu bi kere daha görmek için can atıyorum bilmiyorum benimde var bi oğlum henüz 2 yaşında biliyorum yaptığım şey çok yanlış ama olmuyor bi türlü aklımdan çıkaramıyorum kafam karıştı duygularım alt üst oldu bi anda