0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (1,920 puan) tarafından
Sabah altına yaptı. Bugün 3. Günümüz eğitimde. 6 saattir defalarca lazımlığa oturttum yok yapmıyor çiş. Altınada yapmadı. Neden böyle oldu? Aynısını yaşayan var mı

2 Cevaplar

0 oy
(5,752 puan) tarafından
Çişi gelmemiştir belki;))
(1,920 puan) tarafından
Yani 6 saat oldu cnm. Anlayamadım. Dün 6 saatte defalarca yaptı altına.
(5,752 puan) tarafından
Altina yapinca bağırdınızmi acaba belki korkuyordur
(1,920 puan) tarafından
Bağırma değilde gerildim biraz tabi
-Reklam-
0 oy
(685 puan) tarafından

Bizimde bugün 1 hafta oldu :) küçük terlikler aldım sticker aldım onları yapıştırıyoruz öyleyle yapıyor günde akşama kadar da altına yapsa kızma korkarsan hiç yapmaz benimki erkek peluş oyuncaklar var bisikleti var köpekli klozet aldım sifon sesi çıkarıyor hadi gel filin tuvaleti gelmiş götürelim diyorum hadi o çiş yapıyor sende yap derken eline sticker verip duvarlara yapıştırıyor derken yapıyor su içtikten yarım saat sonra bişey yedikten 20 dakika sonra götürüyorum altına kaçırdığı zamanlar da da ıy çok pis olmuş bak altına kaçırma bana söyle pislikler re bay bay yapalım dedim o gündür pislikler bay bay diyim sifona basıyor 

(1,920 puan) tarafından
Canım kızma değilde elbet gerildiğim anlar oldu. Ondan mı şimdi yapmıyor Bilniyorum. Sticker değilde onun yerine sevdiği herşeyi çişini yap vericem diyorum. Yok var diye gidiyor tuvalete ama yok yapmıyor. Geceleri bez bağlıyor musun? Birde çocuğun kaç aylık?
(685 puan) tarafından
Benim oglum 28 aylık baglıyorum geceleri ben ramazanda geceyi de açıcam inşallah geriliyor insan evet ama ona belli etme canım oglumda çiş geldi deyip gidiyorduk yapmıyordu hadi çişini yap ellerimizi yıkayalım köpük yapalım diyorum öyleyle falan bi şekilde yada yapana kadar 20 25 dakika bekliyoruz senin bebegin kaç aylık

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mutluyum (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.