0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (1,574 puan) tarafından
Kızlar çocuğumun doğum.gunu izin konfetili.balon.siparis ettim. sadece balonlar gelmiş konfetisi yok satıcıya yazdım eksik ürün talebi actirin dedi açtırdım sonra mesaj atmış eksik ürün geldiğini mi düşünüyorsunuz konfetisi içinde diye yani önce eksik ürün talep et diyor sonra içinde diyor içinde değil zaten üç iş günü sonunda çözüme karar verilecekmis benim buna acil ihtiyacim.var tresnyol eminim.iade alalım diyecek benim yapabileceğim tedarik için birşey varmı pazar günü kutlama yapacaktık üzgünüm çıkıp bir yerden alamam şuan 

2 Cevaplar

0 oy
(9,235 puan) tarafından
Uzar gider o canım ben 1.5 ayda halletmiştim
(1,574 puan) tarafından
Yaaa birde adamın öyle mesajlari yani dalga geçiyor
-Reklam-
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Gecmis olsun canim hangi saticidan aldı  bizim önümüzdeki ay dogumgunu bende balonları alakoycaktım hangi sayfaysa almiyim ondan birde trendyoldan canlı destek den yardim iste orda daha hızlı cozuluyor
(1,574 puan) tarafından
Companero shop birde iyi satıcı yada hızlı sanırım hemen geldi evette eksik geldi ürün satocida alay eder gibi yazıyor alma kesinlikle muhatp yok karşıda
(5,567 puan) tarafından
Canım saticinin attigi mesajları ekran görüntusünü al tekrar canlı destekle gorus birde e arsiv faturada kalem kalem girilmis mi
(1,574 puan) tarafından
Nasıl e arşiv fatura giriyor muyum yollayım bakam
(5,567 puan) tarafından
Sana fatura gönderdiler mi yani canım pakette fatura olmasi lazim yada mailine atiyorlar faturayla tuketici hakem heyetine basvur birde sikayet var ordan da sikayet et  insallah cozulur
(1,574 puan) tarafından
Nereye şikayet edeyim bakiyimfatura

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 87 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Emneerydmn (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
12 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 576 göst.
25 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu